SPORT — 19 aprilie 2014 at 16:07

Zamba: "Am pierdut nemeritat"

by

CSM Oltenita a castigat cu 2-0 meciul cu Viitorul Curcani. Formatia antrenata de catre Virgil Bogatu a prestat acelasi joc slab cu care si-a obisnuit publicul. Oaspetii au oferit o replica darza, culegand aplauzele celor din tribuna. La finalul jocului, antrenorul echipei vizitatoare s-a aratat dezamagit de prestatia brigazii de arbitrii, considerand ca Viitorul nu merita sa piarda.
„A fost un joc frumos. Suntem doua echipe care ne respectam, dar primul gol reusit de Oltenita a venit dintr-un penalty inventat de arbitru in minutul 85. Pana atunci, prestatia arbitrilor a fost impecabila. Nu stiu de ce au luat acea decizie atunci. Am pierdut nemeritat acest joc. Am aratat la Oltenita ca meritam sa nu retrogradam. Noi suntem preocupati doar de joc, nu ne intereseaza sa lovim adversarul sau sa speriem arbitrul”, a declarat Gigel Zamfir – Zamba, tehnicianul celor de la Curcani.
Nicolae Eftene, vicepresedintele AJF Calarasi, a fost prezent la jocul de la Oltenita si ofera lamuriri. „Arbitrul de centru are o privire cam ciudata, nu stiu cum il cheama, dar nu a gresit la faza la care s-a acordat penalty pentru Oltenita. El a acordat lovitura libera indirecta pentru Curcani, dar arbitrul asistent Gigel Nastase a agitat fanionul, facandu-l pe <central> sa acorde penalty. Nu stiu de ce s-a bagat arbitrul asistent acolo, cand el era la 30 de metri distanta, iar arbitrul de centru era la 5-6 metri. Va trebui sa plateasca pentru greseala sa. Eu sunt din Curcani, toata lumea stie asta, dar sunt si foarte bun prieten cu Virgil Bogatu, antrenorul de la Oltenita. Nu cred ca ma poate suspecta cineva ca sunt subiectiv. Oltenita nu are nici o vina pentru greseala lui Nastase. Arbitrul de centru a arbitrat foarte bine, chiar mi-a placut”, sustine Eftene.

No Comments

 1. domnilor lastine sa arbitram

 2. Gigele, ai avut trei meciuri si la toate trei au fost probleme de arbitraj. Cine nu v-a lasat sa arbitrati?

 3. nu se poate asa ceva cu domnul eftene eu cred ca dansul a vazut alt meci sa spuna ca un arbitru asistent poate sa dea 11 metrii cind faza in suprafata de pedeapsa si e in dreptu la arbitru de centru
  mai ales ca el inaintea jocului a spus nu va bagati in suprafata de pedeapsa

 4. eu la nici unul nu am avut vina

 5. eu sunt omul corect daca gresesc ceva sa fie clar ca nu comentaez decizia observatorului sau nota
  am gresit merit sa fiu pedepsit
  dar cind nu gresesc nu mi se pare normal sa platesc eu

 6. nu mai zicinimic sorine
  vrau filmarewa
  sa vad si eu si tu unde am dat eu 11 metri din fanion

 7. daca e supervizor de arbitri somnul eftene nu poate superviza aceeasi echipa de trei ori mai ales ca el face parte din consilieri aceeasi comuna

 8. domnul

 9. Gigele, ai baut cam multa apa dupa Dan Lulea. Asta ca sa ma exprim elegant. Eftene a fost ales vicepresedinte al AJF de catre echipele care iti platesc tie baremul. Eftene nu s-a dus niciodata la vreun arbitru ca sa ii ceara sa ajute pe Curcani sau pe oricare alta echipa. Daca nu intelegi lucrurile astea, mai bine stai acasa, bei o bere si te culci. Echipa din Curcani este sustinuta de Primaria Curcani, care este condusa de catre Aurel Gazu, personaj fata de care Eftene este in opozitie. Ca urmare, Eftene ar trebuie sa isi doreasca, din punct de vedere politic, ca echipa din Curcani sa retrogradeze pentru ca Aurel Gazu sa fie blamat de catre electorat. Te rog frumos ca pe viitor sa iti faci analizele. Cand ai prea mult timp liber, incepi sa o iei razna. Nu ti-ar strica o pauza. Definitiva!

 10. despre juniori nici un articol?

 11. de ce nu dai filmul meciului ca sa se convinga lumea

 12. Daca s-a filmat meciul de la Oltenita, atunci voi cere inregistrarea si voi scrie ceea ce se vede pe imagine. Deocamdata tu trebuie sa intelegi ca esti doar un arbitru si nu ai nici o calitate ca sa critici activitatea vicepresedintelui Nicolae Eftene.

 13. gigele,noi te lasam sa arbitrezi,dar nu stii,la fel de prost stai si cu gramatica limbii romane,in concluzie ,ABTINE-TE ,sau cum a spus sorin ,ia o pauza definitiva!