SPORT — 19 aprilie 2014 at 16:36

"Ivanciu a jucat la Radovanu"

by

Absolut ciudata victoria celor de la Steaua Radovanu, scor 4-1, in fata celor de la Unirea Manastirea. Prin cele trei puncte obtinute in Sambata Mare, gazdele inca mai spera sa se salveze de la retrogradare. Oaspetii, o echipa aflata la mijlocul clasamentului, au cedat neasteptat de usor in fata unui adversar care in etapa urmatoare se va deplasa la Curcani, pentru un meci de sase puncte.
„Cei de la Radovanu au venit la noi, ne-au rugat sa le dam meciul, dar i-am refuzat. Au vazut ca nu le merge cu noi si cred ca au aranjat cu arbitrul. Ivanciu a jucat la Radovanu astazi. Noi am fost 11, iar ei au fost 14”, a declarat Bogdan Gingasu, viceprimarul comunei Manastirea. Cine vorbeste cu pacat in Sambata Mare va avea mult de tras. Observatorul jocului a fost Mircea Brandusa, astfel ca am convingerea ca arbitrul Ionel Ivanciu nu va obtine nota de trecere daca lucrurile au stat asa cum sustine Gingasu.

No Comments

 1. alt nenorocit ivanciu…. o lepra sau mai bine zis raie ka nu mai scapam odata de ei.

 2. sau mai bine spus manastirea a jucat hochei :)) nau ce cauta pe locu 5 niste rasuri

 3. ivanciu un spagar ordinar care iti rade in fata in teren si iti spune din minutul 5 ca nu iei puncte.mergi la observator si ii spui ce tocmai auzise si el …reactia:joaca fotbal tu baiete.
  Pai si atunci cand regulamentele nu sunt respectate de ei ..avem pretentii la oamenii simpli din tribuna?ne cer sa jucam fotbal?
  Atunci domnilor cand va prezentati la meciuri bagati fluierul in gura atunci cand regulamentul o cere ,nu cand vreti voi sa sugeti.Ca d aia vine omul si te scuipa si iti baga pumnul in gura..pentru ca ii iei bucuria pe care o asteapta o saptamana intreaga si nimeni nu ii face dreptate.Daca voi sunteti niste hoti ordinari..nu veniti cu pretentii de lorzi.
  PS:Bataia e rupta din Rai….asa ca pentru oameni ca Ivanciu e bna in orice moment al zilei
  Pentru etapa viitoare…dezlegare la bataie prieteni