SPORT — 19 aprilie 2014 at 13:43

Gura cititorului adevar graieste

by

Ieri seara, un cititor a postat urmatorul comentariu la un articol in care anuntam ca Marius Radu – Saxon a parasit pe Rapid Ulmeni pentru a lucra intr-un santier naval din Norvegia: „Maine, meciul cu Dragos.Voda va fi blat. Anul trecut, Dragos.Voda i-a ajutat sa ramana in Liga a 4 pe cei din Ulmeni. Meciul e jucat. Sanatate”. Astazi, Victoria Dragos Voda, formatie care nu a castigat nici o partida pe teren in returul acestui campionat, s-a impus la Ulmeni, scor 4-3, acolo unde Independenta, campioana ultimelor trei editii ale Ligii a 4-a, a pierdut cu 1-0 in urma cu doua saptamani. Rapidistii nu pierdusera nici un meci de la instalarea lui Florea Mihaila in functia de antrenor principal.
Liga a 4-a, etapa a 23-a, rezultate: Borcea – Fundulea 2-0, Modelu – Gradistea 7-1, Ciocanesti – Dor Marunt 3-1, Lehliu Gara – Chirnogi 4-2, Oltenita – Curcani 2-0, Independenta – Sarulesti 8-0, Ulmeni – Dragos Voda 3-4, Radovanu – Manastirea 4-1.

No Comments

  1. Suporter Independenta

    Domnilor in săptămana patimilor ,in ziua cand Isus sa jerfit pentru noi ,oameni pot da dovada incontinuare de nesimțire ,noi care am uitat sa mai fim oameni ,mizerii,….nu mai am cuvinte cand vad oameni mici care se vând pe bani mărunți :Radovanu-Mănăstirea,Ulmeni-Dragos-Voda.Domnu Dincă fiti cinstit cum va știm de fapt si faceți ceva nou pentru fotbalul calarasean.Daca anul acesta este compromis ,faceți ceva la anu ,stabiliti reguli noi pentru noncombat,mita,blat,nesimțire,mizerii,….știm ca sunteți pătimaș,știm ca puteți fi corect,știm,știm,știm,anul asta avem răbdare dar la anu suntem cu lupa pe dv.Hristos a înviat ,si a înviat si pentru cei din Radovanu ,Dragos-Voda ,si nu in ultimul rand pentru mine .