SPORT — 19 aprilie 2014 at 17:21

Ciocanesti, liderul returului

by

Vicecampioana de anul trecut, Dunarea Ciocanesti, a invins cu 3-1 pe Avantul Dor Marunt, grupare aflata in subsolul clasamentului. Pentru formatia antrenata de catre Cornel Ticu au marcat Alexandru Marin, Bucur si Adrian Oprea – Motorina. Reusita oaspetilor a venit cu largul concurs al portarului gazdelor, Braica. In acest moment, Dunarea se afla pe locul al 4-a, la egalitate de puncte de puncte, 48, cu Victoria Chirnogi. Cele doua formatii sunt despartite de golaveraj si se vor intalni in retur la Chirnogi.
In clasamentul returului, Dunarea Ciocanesti se afla pe primul loc, cu 22 de puncte. Cornel Ticu se mandreste cu faptul ca formatia sa nu a pierdut nici un meci in partea a doua a campionatului. Dupa remiza surprinzatoare de la Modelu, scor 1-1, din etapa a 16-a, au  urmat sapte victorii. Saptamana viitoare, Ciocanesti se deplaseaza la Manastirea, pentru un derby al orgoliilor. Pe locul al doilea in clasamentul returului se afla acum Inainte Modelu, cu 20 de puncte.
In partida cu Avantul Dor Marunt, Adrian Oprea – Motorina a fost eliminat dupa ce a fost la un pas de a se lua la bataie cu Cerchezeanu, de la echipa oaspete, jucator care a ajuns si el mai devreme la cabine. In runda urmatoare, „Borussia” va avea de infruntat pe Inainte Modelu, formatie ce a dominat autoritar actuala editie a campionatului judetean de fotbal.

Comments are closed.