SPORT — 18 aprilie 2014 at 19:11

Dunarea, pe ultimul loc in play-off

by

Aflu ca prin partile sudice ale teritoriului a ploua nebuneste astazi. Ma bucura faptul acesta cat se poate de mult. In astfel de conditii, este de asteptat ca productia de cereale de anul acesta sa fie una buna. Suntem un judet agricol si e normal sa ne bucuram de ploaie. Sunt departe de casa, tocmai in partea cealalta a tarii, in Bucovina, unde am ajuns sa petrec mai mult timp ca la Oltenita. Astazi a fost atat de cald afara incat la pranz am stat in curte in pantaloni scurti si tricou, iar seara, in drum spre biserica, pe la ora 21:00, termometrul „cazanului” indica o temperatura de 19 grade Celsius.
Dunarea Calarasi, in primul joc din play-off, n-a avut partea de vremea frumoasa din nordul tarii. Meciul cu Voluntari s-a jucat pe un teren imbibat cu apa. Laurean Motataianu, secretarul clubului calarasean, sustine ca arbitrul Zoltan Erdei putea sa nu permita disputarea jocului din cauza faptului ca mingea nu sarea deloc. Se prea poate! Numai ca arbitrul este suveran si meciul s-a jucat.
Victoria gazdelor cu 1-0 nu trebuie sa ne surprinda. Dar ne bucura daruirea pe care elevii lui Ion Rauta au aratat-o in fata unui adversar care la finalul sezonului va promova in Liga a 2-a. La pauza s-a intrat la egalitate, iar FC Voluntari a reusit unicul gol al meciului in minutul 57, prin Bogdan Mitache. Saptamana viitoare, la Calarasi, vine Axintele, formatie care astazi a castigat cu 1-0 pe terenul celor de la Stefanesti. Victoria Dunarii este obligatorie. In acest moment, echipa este pe ultimul loc in clasamentul play-off-ului, cu doar sase puncte. Pozitia a 5-a este ocupata de Gloria Popesti – Leordeni, cu o zestre de 11 puncte.
FC Voluntari – Dunărea Călăraşi         1-0
B. Mitache (57)
CS Afumaţi – Gloria Popeşti Leordeni    1-1
Vlada (38 – pen.) / V. Alexandru (52)
CS Ştefăneşti – Viitorul Axintele         0-1      
Ciochină (42)

Comments are closed.