SPORT — 16 aprilie 2014 at 07:04

"Tatu are o echipa de elefanti"

by

Costel Ghita, delegatul celor de la Avantul Pietroiu, formatie ce lupta pentru promovarea in Liga a 4-a, se arata dezamagit de faptul ca primarul orasului Fundulea, Dorel Dorobantu, a primit doar un avertisment din partea Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Calarasi dupa ce la finalul jocului cu Inainte Modelu i-a amenintat cu moartea pe cei trei arbitri si pe observatorul Olivian Capra.
„Asta este bataie de joc. La noi, la meciul cu Unirea, un spectator l-a injurat pe arbitrul Andrei Stan in timp ce acesta era masina. Arbitrul a facut raport suplimentar pentru ca a fost injurat de catre un spectator si am primit amenda 100 de lei. Acum, la Fundulea, faptele au fost mult mai grave si s-a dat doar avertisment. Unde mai e dreptatea?”, spune Ghita, care este in conflict cu Nelu Tatu, presedintele Spicului Valcelele.
„Ma bucura foarte mult faptul ca Ticu, de la Ciocanesti, doreste ca din sezonul viitor sa jucam cu un junior in teren. Este foarte buna aceasta initiativa, dar eu va avertizez ca Nelu Tatu nu va fi de acord. El are la Valcelele numai pensionari. Tatu are o echipa de elefanti, asta e adevarul. A adunat acolo toate gloabele, pe Coco Simion, pe Marius Paun, pe Onofrei, Pe Bica. Astia au impreuna 150 de ani si sunt mai grasi ca mine. Pe langa faptul ca nu mai au valoare, se tin si de tampenii. Noi am avut meci la Ileana. Cand am ajuns acolo, Mihai Andreana, care este suspendat, mi-a cerut bani ca sa castigam meciul. I-am zis din start ca nu am cum sa fac asa ceva, dar el a insistat, mi-a cerut macar o bere, spunandu-mi ca l-a sunat Bica, de la Valcelele, si le-a promis 1.000 de lei daca ne incurca pe noi. Asa ceva nu este normal”, a povestit oficialul de la Pietroiu.
Costel Ghita isi doreste ca Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi, sa dea dovada de fermitate in dorinta sa de a reforma fotbalul calarasean. „Am nimerit la AJF Calarasi intr-un moment in care erau acolo si Dinca si Cataros. Eram foarte nemultumit de faptul ca mi-au dat amenda pentru ca am primit amenda 100 de lei pentru ca un spectator l-a injurat pe arbitru in parcarea stadionului. Cataros m-a auzit si mi-a zis ca nu se va schimba nimic. Nu l-am bagat in seama, dar parca incep sa ii dau dreptate daca stau si ma uit la masurile ce s-au luat in ultima perioada. Pe mine m-au tocat arbitri la Ileana. Le-am zis sa imi trimita o brigada serioasa si l-au delegat pe Mirel Anghel, care a arbitrat smechereste. Au facut exact pe dos. Ileana nu are mai mult de 3-4 jucatori pe bune. Nu o sa ne fie dor de Pandrea, ci o sa-l regretam, iar cel mai grav lucru pe lumea asta este sa regreti trecutul in loc sa mergi inainte”, a declarat Costel Ghita.
 

Comments are closed.