SPORT — 16 aprilie 2014 at 07:14

"Nu l-a sunat nimeni pe Nelu Tatu"

by

Corneliu Alexandru, primarul comunei Ileana, este suparat pe Nelu Tatu. Presedintele Spicului Valcelele a spus ieri ca a fost sunat sambata de catre persoane de la Ileana care i-au cerut „o bere” dupa victoria cu 3-1 in fata celor de la Avantul Pietroiu, formatie ce lupta pentru promovarea in Liga a 4-a cu Valcelele. Din pacate, nici una dintre cele doua echipe nu au ganduri serioase si se vor impiedica la baraj precum gaina alergata de cocosul cel lenes.
„Eu sunt primar din 1989 la Ileana, in vreme ce Nelu Tatu a tot incercat sa fie primar si abia a ajuns sa fie viceprimar. M-a deranjat cand a spus ca <aia de la Ileana> l-au sunat ca sa ii ceara bani de o bere. Asa ceva nu este adevarat. Nu l-a sunat nimeni de la Ileana pe Nelu Tatu. Eu ii bateam pe cei de la Valcelele cand am jucat la ei, dar la scorul de 1-1 arbitrul ne-a eliminat absolut degeaba un jucator”, a declarat primarul Alexandru.
Primarul din Ileana sustine ca nu stie nimic despre vreo tentativa de trucare a meciului dintre Ileana si Pietroiu. „La mine nu a venit nimeni. Nu stiu nimic despre asa ceva. O sa stau de vorba cu Mihai Andreana sambata. Acum nu pot sa fac acest lucru pentru ca el e plecat la Bucuresti, acolo lucreaza”. Spicul Valcelele a intrat in istoria fotbalului calarasean dupa ce anul trecut a cedat in fata celor de la Dunarea Gradistea in schimbul a cinci litri de vin si trei kilograme de carnati.
 

Comments are closed.