SPORT — 15 aprilie 2014 at 14:55

Rusinos! Dorobantu, doar avertisment!

by

Decizie rusinoasa luata astazi de catre Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi. Auras Dumitru, Mihai Stroe si Daniel Tutuianu parca au baut apa dupa Bratu Cataros. Primarul orasului Fundulea, Dorel Dorobantu, a primit doar un avertisment si o amenda de 200 de lei dupa ce la finalul jocului cu Modelu, scor 5-0, i-a amenintat cu moartea pe cei trei arbitri si pe observatorul Olivian Capra. In acest moment, primarul comunei Modelu, Gheorghe Dobre, are motive sa fie cat se poate de suparat pe Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi. Dobre a fost suspendat sase etape dupa ce l-a injurat pe arbitrul Costin Dan. In schimb, omologul sau de la Fundulea, care a comis o fapta mult mai grava, s-a ales doar cu un avertisment. Cu astfel de masuri fotbalul calarasean nu se va schimba, ci va continua sa se prabuseasca.

1.     Victoria Dragos Voda – Venus Independenta
Luand in discutie Memoriul formulat de Victoria Dragos Voda prin Presedintele clubului domnul Moldoveanu Marius, Comisia de Disciplina hotaraste respingerea acestuia ca neintemeiat la baza acestuia stand depozitiile observatorului partiedei, raportul de observare si a unui oficial al echipei Venus Independenta din care a rezultat ca ciocnirea celor 2 jucatori a fost involuntara. 
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
2.     Progresul Fundulea – Inainte Modelu
Jucatorul Dinu Daniel de la echipa Progresul Fundulea, eliminat in timpul jocului cu Inainte Modelu, se suspenda 6 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41 si 44 din ROI. Echipa Progresul Fundulea e obligata sa prezinte la primul meci oficial carnetul de legitimare al jucatorului in cauza. Ion Anghel, om de ordine de la Progresul Fundulea se suspenda 8 etape si 200 lei penalitate financiara pentru fapte consemnate in raportul de observare in baza art. 7 si 11 din ROI. Pentru deficient organizatorice privind asigurarea securitatii brigazii de arbitri, dupa terminarea jocului in baza art. 14 din ROI, se sanctioneaza clubul Progresul Fundulea cu avertisment si 200 lei penalitate financiara. Tot cu avertisment fara penalitate financiara se penalizeaza si oficialul echipei Progresul Fundulea, D.Dorobantu, in baza art. 6 si 7 din ROI raportat la art 4 litera C din ROAF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
3.     Conpet Stefan cel Mare – Fortuna Tamadau
Jucatorul Marin Mihail Liviu de la echipa Conpet Stefan cel Mare se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 43 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
 
4.     Partizan Crivat – A.S. Belciugatele
Grigore I.V.(A.S. Belciugatele) trecut in raportul de joc in calitate de masseur. Se suspenda 6 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art.7 si 11 din ROI (aspect consemnate in rapoartele oficiale).
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
5.     Avantul Dor Marunt – Steaua Radovanu
Jucatorul Hogea Daniel de la Steaua Radovanu se suspenda 8 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 40, 41 si 44 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

No Comments

 1. silviu moldoveanu

  Aseara cind am intrebat comisia in ce calitate a fost prezent Radu iON in fata comisiei mi sa raspuns ca na a vut nicio calitate doar fiind in trecere pe acolo, dar eu cred ca a fost pentru a da directivele necesare rezolvarii cazului in favoarea lui Venus Indepedenta.Eu cred ca acesti domni din comisie nu au nimic comun cu acest fenomen ci doar reprezinta interesele anumitor cluburi. nu cred ca are importanta daca un jucator are intentie pentru a faulta sau produce faul involuntar ci consecintele grave ale acelui fault trebuiesc luate in considerare si judecate pentru ca copilului care i sa rupt clavicula i sa luat dreptul de amai juca fotbal.

  • Va salut,
   Va aduceti aminte de primul si singurul comentariu al meu de pana acum?
   Ce v-am spus, o sa vedem noile performante ale cuplului Motanu-Gascanu (cel din urma se pare ca face jocurile), unul cam emotiv cand vede pe cineva mai mare in grad (sportiv sau politic), poate are un tic nervos…. si altul care ……foame mare prin oras.
   Ce sa facem, mai vorbim…
   O seara buna.