SPORT — 15 aprilie 2014 at 19:37

Pandrea: "O sa va fie dor de mine"

by

In perioada in care AJF Calarasi a fost condusa de catre Bratu Cataros, in fruntea Comisiei de Disciplina s-a aflat Dumitru Pandrea. Acesta s-a evidentiat de-a lungul vremii prin cateva decizii caraghioase, similare cu cea luata de catre Auras Dumitru si Daniel Tutuianu in aceasta seara. Mihai Stroe, cel de-al treilea membru al Comisiei de Disciplina, a lipsit din localitate.
Disparut acum din peisajul fotbalistic calarasean, lucru cat se poate de imbucurator, Pandrea comenteaza cu retinere decizia celor care i-au luat locul. „Nu mai am nici o treaba cu Comisia de Disciplina, nu cunosc cazul, dar daca nu s-a luat nici o masura impotriva unui oficial care a facut amenintari cu moartea inseamna ca s-a gresit. Daca se intampla asa ceva cat timp eu eram presedinte, luam masuri. O sa va fie dor mine”, sustine Pandrea.
In campionatul trecut, dupa meciul dintre Independenta si Manastirea, jucatorul Madalin Neacsu, de la oaspeti, era sa scape nesanctionat de catre Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi dupa ce l-a lovit pe Adrian Oprea – Motorina, care la acea vreme evolua pentru Barcelona de Calarasi. La sedinta Comisiei de Disciplina, desfasurata marti seara, impotriva lui Neacsu nu a fost dictata nici o suspendare. A doua zi, la presiunile lui Bratu Cataros, Pandrea a revenit si l-a suspendat pe jucator.

No Comments

  1. silviu moldoveanu

    Sincer eu chiar va regret domnule, colonel , chiar daca pe timpul dumneavoasta am luat cele mai mari suspendari ,va salut cu respect

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *