SPORT — 15 aprilie 2014 at 19:21

Oamenii de fotbal sunt dezamagiti

by

Faptul ca primarul orasului Fundulea a primit doar un avertisment din partea Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Calarasi dupa ce la finalul jocului cu Modelu, scor 5-0, i-a amenintat cu moartea pe arbitri si pe observator, a produs un val de tristete in lumea fotbalului calarasean. Jucatori, antrenori, delegati sau simpli microbisti, cu totii incep sa-si piarda increderea in actuala conducere a AJF Calarasi. www.sportcalarasean.ro va prezinta doar cateva reactii.
Valeriu Petrescu, antrenor Inainte Modelu: „Daca era cineva de la AJF Calarasi la acest meci sau daca era filmat meciul, s-ar fi luat masuri mai dure impotriva celor de la Fundulea. Cand a intrat Ion Anghel cu steagul in mana ca sa ii bata pe arbitri, oamenii de ordine se faceau ca protejeaza brigada. I-au dat opt etape de suspendare, dar asta nu ajuta cu nimic fotbalul calarasean daca cel care finanteaza echipa a primit doar avertisment?”
Florin Dumitru, delegat Dinamo Sarulesti: „Constantin Tanase avea o vorba. Pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii”.
Nicusor Tudose, antrenor Dunarea Ciocanesti – juniori: „Ce sa comentez? Eu am luat trei etape dupa ce am depasit spatiul tehnic. Sa speram ca vom fi sanatosi de acum inainte!”.
Noni Milea, antrenor Victoria Lehliu Gara: „Nu ma mira. Era de asteptat”.
Viorel Spataru, vicepresedinte Agricola Borcea: „Ce sa zic? Fara cuvinte!”
Silviu Moldoveanu, antrenor Victoria Dragos Voda: „Am crezut ca am facut o treaba buna prin schimbarea lui Bratu Cataros cu Doru Dinca. Din pacate, nu este deloc asa. Eu am un jucator in gips si nu s-a luat nici o masura impotriva jucatorului care a produs accidentarea. Nu se va schimba nimic in bine”.
Razvan Niculae, antrenor AS Belciugatele: „Welcome to the Carpathian Garden”.
 

Comments are closed.