SPORT — 15 aprilie 2014 at 05:10

Moldoveanu cere suspendarea lui Miere

by

UPDATE: Ion Radu, presedintele lui Venus Independenta, sustine ca portarul Gabriel Oprea nu avea drept de joc pentru echipa de seniori a celor de la Victoria Dragos Voda. „Baiatul care s-a accidentat la seniori a jucat si la juniori. A fost schimbat in minutul 80, tocmai pentru a putea juca si la seniori. S-a schimbat regulamentul. Portarul nu mai are voie sa joace doua meciuri in aceeasi zi”, a precizat Radu.
 
Venus Independenta s-a impus cu 6-0 la Dragos Voda si a obtinut cea mai categorica victorie din aceasta primavara. Elevii lui Ilie Zeciu au fost incurcati mai mult de starea foarte proasta e terenului de joc decat de adversarul modest pe care l-au avut in fata. Partida a fost marcata insa de o accidentare petrecuta in finalul jocului. Portarul gazdelor, Gabriel Oprea, si atacantul codenilor, Cristian Dumitru – Miere, au parasit terenul accidentati. Goal-keeper-ul in varsta de 17 ani are probleme cu clavicula, in vreme ce jucatorul lui Venus are dureri la bratul stang.
„Oprea este un copil din Floroaica. L-am bagat in repriza a doua pentru ca isi dorea foarte mult sa apere la seniori. La scorul de 5-0, un atacant de la Independenta a intrat brutal in el si i-a fracturat clavicula. Voi face un memoriu catre AJF Calarasi in care voi cere ca jucatorul care a provocat aceasta accidentare sa fie suspendat pe toata perioada in care portarul nostru va fi accidentat. Baiatul a fost la spital la Lehliu Gara, a stat acolo 4 ore, dupa care l-au dus la Bucuresti, la Spitalul Grigore Alexandrescu. Medicul de acolo s-a ingrozit cand a aflat ca a ajuns la ei abia dupa opt ore. Gabriel Oprea este bagat in gips de la brau in sus. Doar mana stanga o are libera”, a declarat Silviu Moldoveanu, antrenorul celor de la Dragos Voda.
Ion Radu – Slick, presedintele lui Venus Independenta, sustine ca cererea lui Silviu Moldoveanu este nejustificata. „A fost o faza de joc. Ambii jucatori au urmarit mingea si ambii jucatori au parasit terenul accidentati. Portarului de la Dragos Voda i-a sarit clavicula. El a mai avut probleme in trecut. A avut piciorul rupt. Jucatorul nostru are dureri la mana stanga. A plecat bandajat de la meci. In trecut a avut mana dreapta rupta. Nu a existat intentie, a vazut toata lumea acest lucru. La partida a fost prezent si Mihai Alexandru, secretarul AJF Calarasi, nu cred ca exista vreun dubiu in acest sens”, marturiseste Slick.

No Comments

 1. silviu moldoveanu

  Domnul Ion Radu ar trebui sa se gindeasca mai bine cind face aceste afirmatii deooarece jucatorul meu a parasit terenul cu clavicula fracturata iar jucatorul lui a parasit terenul la misto , fapt confirmat de jucatorii de la independenta cu care am discutat dupa meci care erau si ei suparati pe colegul lor pentru faptul ca aintrat brutal in jucatorul meu in loc sa evite impactul .daca amai avut probleme in tre cut nu inteleg dece face referire la acest lucru nea Ion si ce relevanta are , dar ar trebui sa SE GINDEASCA CA NU A FOST ALES VICEPRESEDINTE LA AJF PENTRU A REPREZENTA INTERESELE DOAR CLUBULUI INDEPEDENTA

 2. silviu moldoveanu

  DACA ESTE CHIAR ASA DE CORECT DOMNUL ION RADU CARE NU STIU IN CE CALITATE A FOST PREZENT LA MECI DE CE NU SA INTERESAT DUPA MECI SAU MACAR A DOUA ZI DE STAREA ACESTUI COPIL DEOARECE CRED CA AVEA ACEASTA OBLIGATIE IN CALITATE DE OFICIAL AJF ,

 3. domnule silviu moldoveanu aveam mari pretentii de la dumneavoastra.cum sa ceri suspendarea unui jucator care practic sa accidentat cu alt jucator,dar jucatorul dumneavoastra fiind mai firav (fiind un copil de fapt dupa cate am inteles) a avut mai mult de suferit.nimeni nu a dorit sa se intample asa ceva doamne fereste,cred ca nimeni nu intentioneaza sa accidenteze pe cineva intr-un meci mai ales ca fiecare vine de placere sa joace fotbal la acest nivel.apropo ce suspendare a primit echipa dumneavoastra cand a-ti iesit dupa teren in meciul cu independenta la 11-0 in minutul 70.deci cred ca a-ti inteles unde bat eu in legatura cu suspendarea.

 4. silviu moldoveanu

  ar trebui in primul rind ,sa va informati mai bine cu cele intimplate atunci deoarece echipa nu aparasit terenul

 5. lasa minciunile moldovene. ai scos echipa de pe teren sub pretextul ca s-au accidentat 5 jucatori. stateai in spatele portii si le cerea sa iasa de pe teren pentru a fi intrerupt meciul. mare caracter.

 6. silviu moldoveanu

  nu stiu cit esti de mic mai Adi dar pentru cultura ta generala sa stii ca la acel meci eu am plecat la pauza ,asa ca ori mai confundat ori erai distrat

 7. eram distrat de circul ieftin si penibil facut de voi atunci. la fel faceti si acum.

 8. pt adi mic mic de tot !

  Mi se pare normal ca domnul Silviu sa isi apere jucatorii ! tu doar trebuie sa te gandesti ca pentru tanarul ala sa terminat fotbalul . Poate s.au speriat si ei si de aia a facut contetatia aia !

 9. alooooooooooooooooo,terminati cu cearta,ideea e ca un copil are de suferit din cauza unui dobitoc,la scorul de pe tabela nu era cazul sa fie asa de disperat incat sa ii rupa clavicula copilului,e regretabil ceea ce s-a intamplat,cat despre chestia de anul trecut deja mi se pare o utopie sa retraim povesti la gura sobei,in ciuda faptului ca vremea ne ajuta in acest sens,in rest numai bine si Paste Fericit!