SPORT — 15 aprilie 2014 at 18:47

Dobre, in razboi cu Motanu si Gascanu

by

„Am scapat de dracu si a venit tac-su”, asa descrie Gica Dobre, primarul comunei Modelu, schimbarea petrecuta la inceputul acestui an in fotbalul calarasean, dupa care completeaza. „Doru Dinca nu este facut pentru functia de presedinte al AJF Calarasi. I-am spus lucrul acesta atunci cand am vorbit. Cand vor avea alegeri, eu voi candida. Legea imi permite sa fiu si primar si presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal”.
Dobre este suparat dupa ce a fost suspendat sase etape de catre Comisia de Disciplina pentru ca la finalul meciului cu Ciocanesti, scor 1-1, l-a injurat pe arbitrul Costin Dan. „Eu am injurat arbitrul, mi-am recunoscut fapta si am luat sase etape. Primarul de la Fundulea a facut ceva mult mai grav, am inteles ca observatorul a facut raport suplimentar si a primit doar avertisment. Toate deciziile date de catre AJF Calarasi au fost impotriva noastra. Nu a fost nici acum solutionata contestatia pe care am depus-o dupa meciul de la Borcea. Jucatorul ala are doua legitimatii si joaca fara probleme. Nu se poate asa ceva”, sustine primarul din Modelu.
Acesta este deranjat de faptul ca Victor Neagu – Bau, presedintele lui Inainte Modelu, nu a fost ales vicepresedinte al AJF Calarasi, functie care i-a revenit lui Ion Radu – Slick, de la Venus Independenta. „Cat timp o sa fie Gascanu (nr Daniel Stefan) seful arbitrilor si Radu vicepresedinte, in fotbalul calarasean nu se va schimba nimic. Ei nu l-au vrut pe Victor Neagu in Comitetul Executiv pentru ca omul este incomod prin faptul ca stie cel mai bine regulamentul de fotbal. Este cel mai din Calarasi. Eu mi-am propus sa promovez la finalul acestui campionat. Daca ne ajuta Dumnezeu si vom castiga meciul de baraj, vreau sa asigur ca vom juca in Liga a 3-a, nu vom face ca Independenta, care s-a retras”, promite primarul din Modelu.
La sedinta Adunarii Generale a AJF Calarasi din luna ianuarie, Bau a fost propus de catre Dunarea Ciocanesti ca vicepresedinte al AJF Calarasi, dar delegatii echipelor au evitat sa-l voteze pe presedintele modelenilor din cauza faptului ca acesta era „prea vesel”. In aceste conditii, supararea lui Gica Dobre este doar pe jumatate justificata. In plus, nu trebuie sa uitam ca in perioafa in care Cataros a condus fotbalul calarasean in cel mai catastrofal mod cu putinta, Valeriu Tutuianu, viceprimarul comunei Modelu, a facut parte din Comitetul Executiv, dar nu a stopat in nici un fel derapajele grave ale fostului presedinte al AJF Calarasi.

No Comments

  1. silviu moldoveanu

    Srin sa nu uiti ca domnul profesor TUTUIANU a fost presedintecomisiei de disciplina pe timpul lui CATAROS , DECI AS VREA SA TE INTREB CE SA SCHIMBAT DE FAPT,am crezut ca DORU DINCA vine cu oechipa noua .

  2. Domnule primar chiar te rugam sa joci in liga 3 dar vezi sa nu te trezesti cu dna-ul pe la usa ca folosesti banul public la fotbal baga bani de la tine si pe urma sa vedem daca mai joci in liga 3 te roade de independenta noi nu am avut banii necesari si nu am vrut sa incurcam competitia a era sa uit vezi ca la liga 3 nu poti sa mai injuri si sa evacueze oficialii echipei adverse din incinta stadionului cind vrea ,,muschi,, tai de primar cu palarie de cocalar .

  3. O sa razi dar am o banuiala ca si primarul dobre era „pre vesel” cand a facut afirmatiile de mai sus.