SPORT — 15 aprilie 2014 at 18:58

Dinca: "Voi cere sa se rejudece cazul"

by

Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, admite faptul ca decizia luata de catre Comisia de Disciplina in cazul primarului de la Fundulea, Dorel Dorobantu, nu este tocmai normala. „I-am intrebat pe Auras Dumitru si pe Daniel Tutuianu de ce i-au dat un avertisment primarului de la Fundulea, care a facut amenintari cu moartea, iar primarului de la Modelu, care a injurat arbitrul, i-au dat sase etape de suspendare. Cei doi mi-au zis ca Dobre a primit suspendare pentru ca a patruns in suprafata de joc, in vreme ce Dorobantu a facut amenintarile in zona vestiarelor”, afirma Motanu.
Daca asa au jucat Auras Dumitru si Daniel Tutuianu inseamna ca trebuie sa facem rapid rost de numarul lui Dumitru Pandrea, presedintele Comisiei de Disciplina, si sa-i transmitem un mesaj de dor si jale. Indiferent de locul in care s-a petrecut fapta savarsita de catre Dorel Dorobantu, aceastra trebuia pedepsita. Daca un jucator, un antrenor, delegat sau primar comite o astfel de abatare, trebuiesc luate masuri foarte dure. Un jucator care loveste un arbitru pe terenul de joc nu trebuie sanctionat mai asupra decat unul care face aceeasi greseala in zona vestiarelor.
Presedintele AJF Calarasi se apara si promite ca maine va lua masuri. „Comisia de Disciplina este independenta, iar cei care judeca toate cazurile nu sunt platiti. Nu avem cum sa luam masuri impotriva membrilor, dar le voi cere sa rejudece acest caz. Decizia din aceasta seara nu este normala”, promite Dinca.
 

No Comments

  1. silviu moldoveanu

    Domnule Presedinte noi daca gresim platim,dinsii din comisie au luat decizie gresita asa catrebuie sa plateasca ,daca au un pic de onoare ar trebui sa si dea demisia,pentru ca deciiziile gresite luate aseara nu au fost pur intimplatoare ci au fost luate tinind cont doar de cei care au fost judecati,deci aufost luate doar pe interese,rusine domnilor sa va fie ati demonstrat inca odata de ce este fotbalul calarasean tras in jos

  2. Cine ii judeca pe judecatori?