SPORT — 14 aprilie 2014 at 18:19

Eugen Petre s-a razbunat pe Bogatu

by

Vrand parca sa demonstreze ca am gresit atunci cand am spus ca intre Manastirea si Budesti nu mai este nici o diferenta, jucatorii de la Unirea s-au mobilizat sambata si au reusit sa invinga sambata, scor 1-0, pe CSM Oltenita. Partida a fost reprezentarea in oglinda a celei din turul campionatului. In toamna, la Oltenita, oaspetii au ratat foarte mult, dar au pierdut cu 1-0. Acum, la Manastirea, a venit randul oltenitenilor sa rateze cu seninatate, Unirea obtinand cele trei puncte datorita golului marcat de catre Victor Petre.
Reusita elevului lui Gheorghe Stamelatos are o semnificatie aparte. In turul campionatului, Eugen Petre era legitimat la Modelu, acolo unde antrenor era Virgil Bogatu. Colaborarea dintre cei doi nu a fost tocmai buna. Tehnicianul l-a tinut mai mult rezerva pe jucatorul care in iarna a preferat sa mearga la Manastirea, unde este titular incontestabil, decat sa lustruiasca banca de rezerva la liderul campionatului judetean.
 

No Comments

  1. nu inteleg dece portarul care a fost rezerva la oltenita la meciul k manastirea nu este titular k este cu 2 clase peste cel care apara

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *