SPORT — 14 aprilie 2014 at 18:39

Acasa zmei, afara mielusei

by

Partida dintre Viitorul Curcani si Victoria Lehliu Gara a fost amanata la cererea formatiei oaspete. Lehlienii au motivat Asociatiei Judetene de Fotbal Calarasi faptul ca multi dintre jucatori nu pot face deplasarea din cauza faptului ca in acest week-end ar fi programate Zilele Orasului Lehliu Gara, actiune in care sunt implicati din zori de zi si pana in miez de noapte. Vrajeala de doi lei. La Lehliu Gara a fost liniste si pace in aceste zile.
Adevaratul motiv pentru care zmeii de la Lehliu Gara nu au mers la Curcani are legatura cu ceea ce s-a intamplat la partida tur. Atunci, jucatorul oaspetilor, Razvan Dumitrica, i-a cerut socoteala „centralului” Ionel Ivanciu pentru deciziile luate. In loc de explicatii, Dumitrica, ajuns acum la Venus Independenta, formatie pentru care a marcat in meciul de la Dragos Voda, a primit o bataie serioasa din partea unui spectator. De teama sa nu fie batuti la Curcani, lehlienii au luat decizia de a nu face deplasarea. Niste muieri!

No Comments

  1. A da muieri stai k sambata vine chirnogiu la Lehliu-Gara..stai sa vezi muieri atunci..:)))nuj dak o sa puna picioru pe minge cei de la chirnogi pt k muierile no sai lase..:))))))))))))