SPORT — 13 aprilie 2014 at 09:46

Independenta, in fruntea clasamentului

by

Mai sunt doar opt etape pana la finalul campionatului judetean de juniori A si lupta pentru titlu este in continuare foarte deschisa. Cele trei favorite – Independenta, Ciocanesti si Manastirea – au castigat meciurile jucate in runda de ieri. Independenta s-a impus cu 6-0 la Dragos Voda si are acum +24 in clasamentul adevarului, situatie in care se gaseste si Dunarea Ciocanesti, formatie ce a trecut cu 3-0, in deplasare, de Dunarea Gradistea.
Unirea Manastirea a invins pe CSM Oltenita cu 4-2 si ramane pe locul al treilea, avand +23 la „adevar”. Pana la finalul sezonului mai sunt de jucat meciurile Manastirea – Ciocanesti si Independenta – Manastirea. In acest moment, nici una dintre cele trei formatii nu este la mana rezultatelor. Manastirea are totusi un program mai dificil, mai ales ca urmeaza sa joace pe teren propriu si cu Agricola Borcea.

No Comments

  1. Cu un arbitraj curajos , Manastirea nu bate nici pe Ciocanesti, nici pe Borcea ,dar sigur v-a bate la Independenta , care dupa parerea mea este cea mai slaba dintre cele patru.
    ,

  2. Tocmai pentru ca este cea mai slaba echipa Independenta o sa castige.

  3. si marmota invelea ciocolata in staniol…