SPORT — 12 aprilie 2014 at 17:55

Primul semiesec pentru Chirnogi

by

Adrian Cristea, antrenorul Victoriei Chirnogi, este un exemplu pentru toata suflarea fotbalistica din judetul Calarasi. Astazi, formatia sa a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid Ulmeni, intr-un adevarat derby al orgoliilor. Prestatia arbitrului Andrei Stan a fost una slaba, lucru recunoscut chiar si de catre vicepresedintele AJF Calarasi, Nicolae Eftene, dar Cristea evita sa vorbeasca despre arbitraj, preferand sa-si vada propriile greseli.
„Nu vreau sa comentez arbitrajul pentru ca nu imi sta in caracter. Pe mine ma intereseaza doar jocul echipei mele. A fost un derby de cartier. Noi am ratat foarte mult. Mingea nu a vrut sa intre in poarta. Asta s-a intamplat la meciul cu Ulmeni. Adversarul s-a organizat foarte bine pe faza defensiva, s-a pus pe doua linii in fata noastra, iar noi nu am reusit sa marcam. Nu ma incalzeste cu nimic daca vorbesc despre arbitraj. Rezultatul nu se mai poate schimba. Prefer sa jucam astfel de meciuri, in care adversarul vine pregatit, decat sa castig la diferenta mare de scor in fata unor echipe care abia stau in teren”, a declarat antrenorul chirnogenilor.
Ambele goluri ale derby-ului de la Chirnogi au fost marcate din penalty. Ambele penalty-uri au fost eronat acordate de catre „centralul” Andrei Stan, cel care s-a aflat astazi la al doilea meci arbitrat in returul acestui campionat. Arbitrul oltenitean a „comis-o” si in precedentul sau meci, Curcani – Gradistea, scor 3-1, atunci cand a eliminat eronat un jucator al gazdelor.
Rapid Ulmeni a reusit sa ajunga la cea de-a patra partida consecutiva fara infrangere. Aducerea lui Florea Mihaila ca antrenor reprezinta o reusita. Pentru victoria cu Independenta si remiza de la Chirnogi, jucatorii vor fi recompensati cu cate 400 de lei. In urmatoarea runda, rapidistii vor primi vizita celor de la Victoria Dragos, formatie care se lupta pentru evitarea retrogradarii.
Liga a 4-a, etapa a 22-a, rezultate: Gradistea – Ciocanesti 1-3, Fundulea – Modelu 0-5, Sarulesti – Borcea 2-1, Dragos Voda – Independenta 0-6, Manastirea – Oltenita 1-0, Dor Marunt – Radovanu 2-1, Chirnogi – Ulmeni 1-1, Curcani – Lehliu Gara (amanat).

No Comments

  1. il cunosc pe andrei stan,centralul partidei si nu cred ca a fost rau intentionat.Este un baiat onest…chirnogiul se putea impune cu mai multa atentie la finalizare.

  2. de ce s-a amanat meciul de la curcani?

  3. Un meci stricat de arbitru… Sia batut joc de ambele echipe…

  4. Chirnogi nu a dat gol si i-a costat. Au ratat mult dar jocul nu a fost chiar bun. este adevarat ca au fost doua penaltyuri discutabile