SPORT — 12 aprilie 2014 at 18:14

Dorobantu face amenintari cu moartea

by

Primarul din Fundulea este un element periculos. Dorel Dorobantu a intrecut orice limita astazi, la partida cu Inainte Modelu, pierduta de catre formatia pe care o finanteaza fara drept de apel, scor 5-0. Edilul a pus infrangerea pe seama arbitrului Valentin Porumbel, caruia ii reproseaza faptul ca a acordat eronat penalty-ul din catre oaspetii au marcat cel de-al treilea gol.
Decizia „centralului” a fost cat se poate de corecta. Faultul s-a produs in suprafata de pedeapsa, iar eliminarea lui Daniel Dinu, care l-a injurat, l-a imbrancit, l-a scuipat si l-a lovit cu palma peste fata pe Valentin Porumbel nici nu mai trebuie comentata. Dorel Dorobantu nu avea nici un drept sa protesteze la decizia arbitrului din moment ce el se afla la nivelul gazonului, in zona bancilor de rezerve, foarte departe de faza, intr-un loc din care marcajul terenului nu poate fi observat.
La finalul jocului, primarul din Fundulea a demonstrat ca este un golan. Dorobantu a patruns in cabina arbitrilor si i-a amenintat pe acestia ca moartea daca retin legitimatia de joc a jucatorului eliminat. Daca edilul are o astfel de comportare, nu vreau sa imi imaginez cum sunt cei care l-au ales. Cand pierzi cu 5-0 in fata liderului campionatului si pui esecul in carca arbitrului inseamna ca nu ai nici o treaba cu fotbalul. Dorel Dorobantu merita cele mai dure sanctiuni din partea Comisie de Disciplina din cadrul AJF Calarasi. Omologul sau de la Modelu, Gica Dobre, a primit sase etape dupa ce l-a injurat pe arbitrul Dan Costin! Atentie, doar l-a injurat. Dorobantu a mers mult prea departe, i-a amenintat pe cei trei arbitri si pe observatorul Olivian Capra cu moartea!
Victoria oaspetilor a fost obtinuta in partea a doua a jocului, atunci cand Hartescu, Giugiumica, Ungureanu si Ispas, de doua ori, au marcat in poarta celor din Fundulea. Inainte Modelu va castiga fara probleme actuala editie a campionatului judetean, se poate intampla sa treaca si de barajul pentru promovarea in Liga a 3-a, insa pentru a evolua cu succes in esalonul superior echipa are nevoie de intariri serioase. Nu poti emite pretentii cand jumatate dintre jucatorii tai au probleme cu greutatea. In acest moment situatia este sub control, dar pentru Liga a 3-a modelenii trebuie sa schimbe multe.
In primul rand este nevoie de alti 10 jucatori. Dintre titularii de astazi, singurul pe care s-ar mai putea conta este portarul George Bratu. Colegii din fata sa trebuie sa-si caute de lucru de la vara, daca Inainte va promova. Modelu trebuie sa isi schimbe antrenorul daca Petrescu nu vrea sa se schimbe. Tehniciaul s-a umflat in pene la 5-0, a inceput sa gesticuleze amplu, a lovit cu pumnul in tabla bancii de rezerve, gesturi pe care in prima repriza, cand elevii sai au ratat din fata portii adverse cu o senitate atat de mare incat erai in stare sa pariezi ca nu incearca sa faca altceva decat sa-si lucreze antrenorul. Jose trebuie sa inteleaga ca nu e Mourinho, iar Modelu nu e Chelsea! Tot Inainte are nevoie si de un conducator bun, nu de unul care sa faca escale bahice inainte de a ajunge la Adunarea Generala a AJF in care trebuia sa fie ales ca membru in Comitetul Executiv.

No Comments

 1. „UN ASTFEL DE COMPORTAMENT ” este DIFERIT DE „o astfel de comportare”.
  Ati suferit de pe urma COMPORTAMENTULUI NECORESPUNZATOR al ALESILOR DOMNULUI PRIMAR cand ati venit la FUNDULEA ?!
  Domnule SORIN ANGHEL nu ne acuzatii de ceva ce nu am facut ?! (votanti sau nevotanti ai d-lui. Dorobantu).

 2. Domnule Dan Daniel, apreciez calitatea mesajului dvs, motiv pentru care simt nevoia sa dialogam. Nu am avut de suferit de pe urma comportamentului necorespunzator al alesilor domnului primar atunci cand am venit la Fundulea si nici din cauza celor care l-au ales pe actualul primar. Chiar m-am simtit foarte bine in compania localnicilor din Fundulea la meciul cu Chirnogi, din toamna anului trecut. Trebuie sa fac precizarea ca nu am avut de suferit nici din cauza comportamentului domnului primar atunci cand am fost la Fundulea.
  Imi doresc ca primarul din Fundulea sa devina un domn si sa priveasca cu mai multa obiectivitatea spre echipa locala de fotbal. La faza penalty-ului, spectatorii prezenti in tribuna au recunoscut ca a fost fault in suprafata de pedeapsa.
  Daca locuitorii din Fundulea s-au simtit ofensati de ceea ce am scris, imi cer scuze, dar am pretentia sa reactioneze si in anul alegerilor locale, daca actualul primar continua sa faca ceea ce a facut la finalul jocului cu Modelu. As vrea sa cred ca a fost un incident izolat, insa cunoscand ceea ce a facut la meciurile din deplasare cu Chirnogi si cu Oltenita mi-e greu sa cred asa ceva.

 3. Ok. Dar ai dreptate cu pedeapsa acordata. SA TRAIASCA LINIA PARTIDULUI.