SPORT — 11 aprilie 2014 at 18:14

Concentrati doar pentru o repriza

by

Ultima etapa a sezonului regulat din cadrul Seriei C2 a fost una in care Dunarea Calarasi a reusit sa se impuna cu scorul de 3-2 pe terenul brailenilor de la Conpet Ciresu, formatie care il are in lot pe Stelian Nicolita, fratele internationalului Banel Nicolita, care acum evolueaza in Franta, la FC Nantes. Golurile calarasenilor i-au avut ca semnatari pe Marian Serban si Mircea Stefan. Golul trei al Dunarii a fost un autogol facut de Cireasa in ultimul minut de joc al primei reprize.
Elevii lui Ion Rauta trebuie apreciati pentru victoria in partida disputata in aceasta dupa-amiaza la Braila. Li se cuvine chiar si o prima pentru acest succes. Jucatorii au in acest moment nevoie de un moral mai bun, iar fotbalistului nu ii schimbi mentalitatea cu sedinte in care se spun banalitati despre culorile clubului si datoria pe care au fata de oamenii care sprijina echipa. Imbarbatarea are stransa legatura cu casieria.
In jocul Calarasiului exista o problema in acest moment. Nu se stie daca este una de concentrare sau de pregatire fizica. Din nou, echipa a redus turatia motoarelor in repriza a doua, asa cum s-a mai intamplat si la Cernica – formatie care s-a retras din campionat – si cu Mangalia, in etapa precedenta. Inclin sa cred ca este vorba doar de prima varianta din moment ce la jocul cu Popesti Leordeni Dunarea a dominat autoritar mitanul secund.
Saptamana viitoare va incepe play-off-ul. Prima deplasare nu va fi deloc usoara pentru gruparea galben-albastra. Dunarea va avea de infruntat pe FC Voluntari, formatie care va promova in Liga a 2-a fara nici un fel de probleme. Ilfovenii au reusit sa castige ultimele trei intalniri disputatea in compania Calarasiului. Cea mai dureroasa infrangere a fost in vara anului trecut, cand formatia antrenata de catre Adrian Iencsi s-a impus cu 11-2.
CS Ştefăneşti – Oţelul II Galaţi    2-0
Voican (12), Cr. Iancu (42)
Conpet Cireşu – Dunărea Călăraşi    2-3
A. Crăciun (30), St. Nicoliţă (90+4 – pen.) / M. Şerban (24), M. Ştefan (41), Cireaşă (45 – autog)
Progresul Cernica – Viitorul Axintele    0-3
Echipa gazdă s-a retras în această săptămână şi pierde la ”masa verde”.
Callatis 2012 Mangalia – Rapid Feteşti se dispută sâmbătă, de la ora 17:00.
Gloria Popeşti Leordeni – CS Afumaţi se dispută sâmbătă, de la ora 17:00.
Sporting Lieşti – FC Voluntari se dispută sâmbătă, de la ora 17:00.

Comments are closed.