SPORT — 8 aprilie 2014 at 16:10

Delegatul de la Nana, out un an!

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a analizat in aceasta seara problemele aparute la sfarsitul saptamanii trecute la meciurile desfasurate in Liga a 4-a si Liga a 5-a. Cea mai drastica sanctiune a fost dictata impotriva lui Gheorghe Cristea, care a fost suspendat un an de zile.
1.    Zarea Cuza Voda – Spicul Roseti
In baza art. 7 din ROI, delegatul echipei Zarea Cuza Voda, Nitu Danut, se suspenda 6 etape si 200 lei penalitate financiara. In baza art. 11 din ROI, Comisia de Disciplina aplica sanctiunea de avertisment pentru echipa gazda Zarea Cuza Voda, sub rezerva prezentarii dovezii ca persoana care a patruns pe terenul de joc a fost identificata si sanctionata de organele de politie si aplica in baza art. 7 coroborat cu art. 11, 14 si 15 din ROI, penalitate financiara de 300 lei. Pentru prestatia avuta si in urma raportului suplimentar al observatorului, arbitrul Birman Cristinel Liviu se inainteaza spre competenta analiza si judecata catre Comisia de Disciplina a Arbitrilor.
2.    Vointa Nana – Avantul Luica
Luand in discutie contestatia formulata, sustinuta financiar si in termen legal de echipa Avantul Luica la meciul cu Vointa Nana, in prezenta delegatului echipei contestatare, Comisia de Disciplina constata lipsa datelor de identificare din raportul de joc ale jucatorului contestat si in consecinta admite contestatia, anuleaza rezultatul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Avantul Luica. In baza art. 29, litera B “recidiva” din ROI si in baza de pozitia delegatului echipei Avantul Luica, Comisia de Disciplina sanctioneaza delegatul Cristea Gheorghe (Vointa Nana) pe timp de 1 an de zile incepand cu 8.04.2014 si penalitate financiara echipei Vointa Nana cu suma de 400 lei.
3.    A.S. Belciugatele – Unirea Spantov
Jucatorul Costea Gigi de la Unirea Spantov, eliminate dupa terminarea jocului cu A.S. Belciugatele se suspenda una etapa si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41,cu circumstante atenuante , la lucrarile Comisiei de Disciplina fiind audiat Viceprimarul comunei Spantov.
4.    Viitorul Soldanu – Unirea Frasinet
Jucatorul Dumitru Marian de la Viitorul Soldanu, eliminat in meciul cu Unirea Frasinet, se suspenda 6 etape si penalitate financiara de 100 lei, in baza art 40 si 41 din ROI. Sandu Mihaita, antrenor Unirea Frasinet, se suspenda 6 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 7 din ROI. Popescu Viorel, delegat Unirea Frasinet se suspenda 6 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 7 din ROI. Pentru deficiente organizatorice consemnate in raportul de joc si in raportul de observare, echipa Viitorul Soldanu se sanctioneaza cu avertisment si 100 lei penalitate financiara, in baza art.12 din ROI.
5.     Agricola Borcea – Victoria Dragos Voda
Jucatorul Chiru Daniel Alexandru, de la echipa Agricola Borcea, se suspenda 2 etape si o penalitate financiara 100 lei in baza art.41 din ROI, raportat la art 43 din ROAF litera D si E. Jucatorul Tudorache Laurentiu de la Agricola Borcea, eliminat dupa terminarea jocului, se suspenda 6 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art 41 din ROI. In baza art. 11 din ROI, raportat la art.4 litera C din ROAF, oficialul echipei Agricola Borcea, A. Th. Nedelcu, se sanctioneaza cu avertisment si 200 lei penalitate financiara (aspecte consemnate in raportul de observare).
6.    Victoria Chirnogi – Viitorul Curcani
In baza art. 29 litera B din ROI, Comisia de Disciplina constata ca fiind intemeiata contestatia de Victoria Chirnogi si anuleaza rezultatul din teren si omologheaza partida cu 3-0 in favoarea echipei Victoria Chirnogi si sanctioneaza delegatul echipei oaspete Lican Gheorghe (Viitorul Curcani) cu avertisment si penalitate financiara de 100 lei.

No Comments

 1. La Chirnogi – Curcani e la juniori.

 2. ce sa schimbat pana akuma in conducere?arbitraje din ce in ce mai proaste,hotiidin ce in ce mai mari,de ce nu se merge pe mana arbitrilor tineri chiar daka gresesk sti k mai au de invatat,dar cand greseste solomon mai mult k sigur e intentionat,ce hal de arbitru e solomon care ii ghicesti fluierul in ce mana il ascunde si nu iti da dreptul sa alegi terenul sau mingea cand incepi jocul si da dreptul adversarului care nu a ghicit

  • prietene la regulament se spune ca lovitura de incepere o are echipa defavorizata de sorti(care nu ghiceste).deci cea care ghiceste isi alege terenul.mai invatati regulamentele inainte sa fiti revoltati la adresa cuiva

   • cat despre arbitraje…eu cred ca lucrurile incet incet se vor indrepta.in arbitraj vreme de 5 ani nu s-a facut nimic.voi vreti sa se faca in 2 luni ce nu au facut altii in 5 -8 ani?

    • da si am ghicit,,,dc a trebuit sa aleaga terenul echipa care nu a ghicit ,,,,?si usor cu regulamentu solomon ar trebui sa isi accepte greseala

 3. sau jucatorul arvers faulteaza in pozitie de ultim aparator ,el da fault,jucatorul il injura dupa ce acorda fault ,,scoate cartonasul rosu in mana dreapta vine jucatorul la el tare sa il ia de gat ,baga cartonasul rosu in buzunar si iida doar galben

  • daca ce spui e si adevarat atunci sa-i dea afara pe cei batrani si sa promoveze arbitri tineri.dar de unde sa-i iei?

  • te rog sa faci diferenta intre pozitie de ultim aparator (nicaieri scris in regulament) si ocazie clara de a marca (sanctionabila cu cartonas rosu)
   – nu am vazut faza nu ma pot pronunta asupra deciziei corecte.
   – pot fi faze in care exista jucatori mai aproape de poarta proprie decat locul comiterii abaterii si totusi sanctiunea corecta este eliminare si faze cand abaterea este savarsita de ultimul aparator si sanctiunea corecta este avertisment.