SPORT — 7 aprilie 2014 at 04:45

Lehliu-Gara, prima infrangere acasa

by

Derby-ul etapei s-a disputat la Lehliu-Gara, intre Victoria si Unirea Manastirea. Meciul a fost bun, insa vantul, care sufla cu putere a facut ca multa lume sa nu fie prezenta la meci. Lehlienii incep bine si puteau sa deschida scorul din primele doua minute, atunci cand Haidu Costin a ratat trei mari ocazii. Meciul a continuat in aceleasi coordonate, fundasii Unirii barbierind mingiile, dar fara vreun rezultat pe tabela de marcaj. Deschiderea de scor a venit in urma unui corner executat de Lemnaru. Mingea a fost deviata in proprie poarta de unul dintre aparatorii oaspetilor. Manastirea a reusit egalarea in urma unui sut, mingea fiind deviata in proprie poarta de un fundas lehlian. Scor la pauza 1-1 si Unirea a scapat cu bine din duelul cu vantul si cu gazdele.
A doua repriza a inceput cu ratarea a trei mari ocazii in contul oaspetilor. Replica a venit din partea lui Calin Ionut, care a reusit sa treaca de apararea adversa, insa a sutat in portar. Oaspetii au trecut in avantaj in urma unui sut la vinclu, din afara careului. Victoria a alergat in zadar dupa egalare, tabela a ramas neschimbata.Scor final 1-2 si Lehliu pierde pentru prima data, acasa, in acest sezon. De remarcat a fost prestatia centralului Ionel Radulescu, care a reusit sa tina in frau cele mai galagioase echipe din judet.
Presedintele AJF Calarasi, Doru Dinca a fost prezent la meci si isi continua marsul prin judet la meciurile din Liga Tractoristilor. In meciul de juniori, oaspetii au reusit sa se impuna cu scorul de 2-0, gazdele suferind prima infrangere din acest retur.
 

No Comments

  1. barbierind sau nu mingea fundasii impreuna cu toti ceilalti juktori de la unirea manastirea au fc un meci bun…sa mai com cnv ca unirea se compara cu budesti…pt ziaristul lu peste sorin anghel,tiganii de care ai vb au jukt excelent,iar pt huliganul dak la manast sunt ciobani la chirnogi ce sunt,vacarii????:))))) sanatate la amandoi.

  2. Adevarat frate , :)))) sa mai comenteze acum cineva despre Unirea Minastirea , fara cuvinte domnilor !!
    Bravo Vasilik , multa sanatate de la Costel Perca pentru domnul Sorin Anghel.

  3. Eu zic sa le ridicam statuie jucatorilor pt incredibila performanta de a bate pe Lehliu acasa.Daca au ajuns unii sa se bucure ca au castigat in deplasare, ce mai pot zice cei de la Modelu care sunt neinvinsi?Pt comportamentul vostru de la meciurile de acasa ati fost comparati pe buna dreptate cu Budesti.

  4. pei da ce crd ei dorule k si.au gasit de cn sa rada…ne.au subestimat multa lume,dar akm le.am dat peste nas l toti… o dedicatie pt oltenita,stati bn akolo,se vd bn clasamentul d jos??:))))

    • Vasilik ce replica ai putut sa da-ti :)) ati reusit sa castigati in deplasare.. Daca la Chirnogi sunt vacari.. tu esti CIOBANUL nr 1