SPORT — 5 aprilie 2014 at 18:23

Independenta, mama ranitilor

by

Campioana ultimelor trei editii ale campionatului judetean a calcat din nou stramb. Venus Independenta a pierdut cu 1-0 meciul disputat in aceasta dupa-amiaza la Ulmeni. Formatia gazda a reusit golul victoriei in minutul 88, reusind sa castige astazi pentru prima oara in 2014. Jocul celor doua formatii a fost unul cat se poate de modest, influentat si de frigul care a pus stapanire pe judetul Calarasi in acest week-end.
Barcelona de Calarasi este departe de pretentiile fanilor sai. Gazdele au primit cadoua cele trei puncte. Coman a pierdut mingea in fata unui rapidist, acesta a scapat singurul cu portarul advers si a marcat unicol gol al partidei. In acest moment, Venus este pe locul 3, avand +11 in clasamentului adevarului. Pozitia sa este amenintata de catre Dunarea Ciocanesti, care are +9 la „adevar”.
Liga a 4-a, etapa a 21-a, rezultate: Steaua Radovanu – Dunarea Gradistea 0-2, Victoria Chirnogi – Viitorul Curcani 7-0, CSM Oltenita – Avantul Dor Marunt 4-0, Rapid Ulmeni – Venus Independenta 1-0, Victoria Lehliu Gara – Unirea Manastirea 1-2, Dunarea Ciocanesti – Progresul Fundulea 2-0, Inainte Modelu – Dinamo Sarulesti 15-0, Agricola Borcea – Victoria Dragos Voda 3-2.

Comments are closed.