Special — 3 aprilie 2014 at 05:20

"Nu am nimic impotriva lui Dinca"

by

Lucian Dumitrache, presedintele Fortunei Tamadau, cere in instanta anularea hotararilor adoptate de Adunarea Generala in sedinta in care Doru Dinca – Motanu a fost ales presedintele AJF Calarasi. Acesta a candidat la alegerile din luna februarie, atunci cand a obtinut doar trei voturi, dar s-a remarcat prin faptul ca a contestat dosarele tuturor candidatilor, mai putin pe cel al lui Bratu Cataros.
Nici seful fotbalului calarasean nu sta cu mainile in san si a convocat pentru maine dupa-amiaza o sedinta a Comitetului Executiv in care va comunica faptul ca AJF Calarasi a fost actionata in instanta de catre Lucian Dumitrache, in numele clubului Fortuna Tamadau, care activeaza in Seria B a Categoriei Onoare.
Ca de obicei, Dumitrache nu doreste sa ofere foarte multe amanunte despre actiunea sa si neaga ca ar duce un razboi cu Motanu. „Nu am nimic impotriva lui Doru Dinca. Nu vreau sa ii fac rau. Daca cei de la AJF Calarasi considera ca au motive sa dezafilieze Fortuna Tamadau, atunci sa o faca. Nu este nici o problema. Fac alt club, cu alta denumire si nu ne mai inscriem la fotbal, ci la tenis de masa. Oricum eu sunt mai atras de tenis de masa decat de fotbal. Eu cred totusi ca nu exista nici un motiv pentru ca Fortuna Tamadau sa fie dezafiliata. Eu nu urmaresc decat sa demonstrez ca ceea ce am sustinut este adevarat. Este vorba de o chestie mai ampla. Consider ca eu eram singurul care ar fi putut schimba lucrurile in fotbalul calarasean. Daca iese ce ar trebui sa iasa, o sa fie o bomba. La momentul acesta, nici statutul AJF Calarasi nu este in vigoare din punct de vedere legal”, sustine presedintele celor de la Tamadau.

Comments are closed.