SPORT — 3 aprilie 2014 at 07:54

Handbalistii au buzunarele goale

by

CSM Calarasi participa incepand de astazi la un turneu amical de handbal masculin gazduit de Sighisioara. Alaturi de formatia antrenata de catre Sabin Dacau – Lippi, la startul competitiei se vor mai afla echipa nationala de tineret a Romaniei, CSM Oradea si Steaua Bucuresti. In primul joc, programat in aceasta seara, cu incepere de la ora 18:45, calarasenii vor juca impotriva „tricolorilor” mici. Maine, cu incepere de la ora 16:30, este programat jocul meciul cu Steaua, in vreme ce sambata, de la ora 10:00, CSM Calarasi va da piept cu CSM Oradea, formatie promovata in Liga Nationala.
La meciul dintre Dinamo Bucuresti si CSM Calarasi, scor 46-53, mi s-a parut ca Alin Sania a slabit. Acum nu mi se mai pare ca a dat jos cateva kilograme, ci sunt chiar convins dupa ce am aflat ca handbalistii nu si-au mai primit salariile de o luna si jumatate. In conturile elevilor lui Lippi a intrat doar o jumatate din salariul pe luna ianuarie. In acest moment mai trebuie achitata diferenta pe prima luna din 2014 si leafa intreaga pentru februarie.
Tehnicianul celor de la CSM Calarasi a avut o discutie cu primarul Daniel Dragulin pe aceasta tema si a obtinut asigurari din partea edilului ca situatia va reveni la normal in cel mai scurt timp. Interesant este ca aceleasi probleme au existat si in cursul anului trecut, acesta fiind si motivul pentru care handbalisti de valoare precum Libert, Vasiliu sau Serban au ales sa paraseasca gruparea calaraseana.
Daca vor sa faca greva, lucru foarte putin probabil, handbalistii se poate lua de mana cu fotbalistii de la Dunarea Calarasi, acolo unde conducerea administrativa nu a oferit nici o recompensa pentru victoriile cu Progresul Cernica si Sporting Liesti.

No Comments

  1. au primit jumatate,adica1500euro si sunt morti de foame?sa ne lase cu fitzele astea de vedete,altzi au jucat pe mult,mult mai putin dar au avut decenta sa nu se vaite atat