SPORT — 3 aprilie 2014 at 11:22

Frig la meciurile de sambata

by

Sambata, cu incepere de la ora 16:00, se vor desfasura jocurile etapei cu numarul 21 din cadrul Ligii a 4-a. Din pacate, vremea se anunta deosebit de rece pentru aceasta perioada a anului. Dupa incalzirea de maine, sambata si duminica vom avea parte de o racire brusca. Temperatura prognozata pentru localitatile din judetul Calarasi este de 11 grade Celsius, dar in realitate va fi mult mai frig. Vantul va sufla cu 60 de kilometri pe ora, astfel ca temperatura ce va fi resimtita de corpul uman va fi de numai doua grade Celsius.
Potrivit ANM, vremea se va raci semnificativ, devenind racoroasa. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul va avea intensificari, iar la rafala se pot depasi 60 km/h. Presiunea atmosferica va continua sa creasca.
Acest text a fost scris de pe o tableta Samsung si nu reprezinta altceva decat un test. Sunt certat cu tehnologia, dar incerc sa ma adaptez pentru a putea furniza informatii de la meciurile din campionatul judetean intr-un timp cat mai scurt. Imi place tocatorul asta, dar nu suficient de tare incat sa ma dea pe spate. Ideea este ca nu as da o poala de bani pentru o astfel de treaba. Pana luni poate ma razgandesc, desi e cam greu sa se intample lucrul acesta.

Comments are closed.