SPORT — 2 aprilie 2014 at 09:34

Dinca: "Nu favorizez pe nimeni"

by

Acuzat ca ar sta in spatele deciziilor blande ale Comisiei de Disciplina dictate pentru jucatorii de la Unirea Manastirea in urma incidentelor de la jocul cu Victoria Chirnogi, Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, se apara, sustinand ca in raportul de arbitraj actele de violenta nu au fost descrise atat de grav pe cat le povestesc cei care au asistat la partida.
„Eu nu am fost ales doar de Unirea Manastirea in fruntea AJF Calarasi. Vreau sa inteleaga toata lumea ca nu favorizez pe nimeni. Nimeni nu a scris in raport ca arbitrul a fost udat cu galeata de apa. M-am uitat pe raportul de arbitraj si pe raportul observatorului. Nicaieri nu scrie asa ceva. Porumbel a scris ca a fost stropit cu apa si cu bere, ca nu au fost identificate persoanele care au facut acest lucru si ca oamenii de ordine au aplanat imediat scandalul. Daca ei, care au fost acolo, nu au scris ca au fost udati cu galeata, Comisia de Disciplina nu poate face nimic”, a declarat Doru Dinca – Motanu.
Acesta i-a raspuns si lui Mircea Dan, dupa ce presedintele Victoriei Chirnogi a afirmat ca nimeni nu i-a cerut inregistrarea meciului  de la Manastirea. „De cateva zile tot lucrez cu documente pentru a pune lucrurile la punct la AJF Calarasi. Am gasit totul vraiste aici, iar eu imi doresc sa punem lucrurile in ordine. Umblu de la judecatorie la notar si de la notar la judecatorie. Nu mai stiu de mine. Nu am avut timp sa fac o adresa oficiala pentru a le solicita celor de la Chirnogi inregistrarea partidei de la Manastirea, dar Gascanu (n.r. Daniel Stefan) era langa mine atunci cand l-a sunat pe Mircea Dan si l-a rugat sa ne dea inregistrarea. I-a spus ca noi dorim sa vedem ce s-a intamplat acolo, iar Mircea a zis ca o sa aduca vineri inregistrarea la Calarasi. Asa a fost discutia. Nu vreau sa intru in conflict cu nimeni, dar Mircea Dan, care este membru in Comitetul Executiv ca reprezentant al echipelor din Liga a 4-a, putea sa ma sune, sa-mi spuna ce s-a intamplat acolo, cum a vazut el lucrurile si sa se ofere sa ne dea inregistrarea. Asa cum ma suna delegatii si antrenorii tuturor echipelor puteau sa ma sune si cei de la Chirnogi. Eu stau de vorba cu toata lumea, nu am nici o problema”, sustine presedintele AJF Calarasi.
Doru Dinca a precizat ca dupa ce va viziona inregistrarea partidei dintre Unirea Manastirea si Victoria Chirnogi, scor 1-2, va cere Comisiei de Disciplina sa reanalizeze cazul pentru a se dicta sanctiunile care se impun.

No Comments

  1. domnule dinca,meciurile din cupa romaniei cand se disputa?