SPORT — 2 aprilie 2014 at 18:02

Budesti e lux pe langa Manastirea

by

Am urmarit inregistrarea meciului dintre Unirea Manastirea si Victoria Chirnogi, scor 1-2. Arbitrajul lui Valentin Porumbel a fost slab, insa nu a influentat rezultat si nici nu a fost unul cu tenta. Oaspetii au primit in mod corect penalty. Fundasul de la Manastirea ii ia piciorul de sprijin atacantului de la Chirnogi. Penalty fara nici un dubiu.
Consider ca asa cum a fost eliminat Ionut Neacsu, de la Manastirea, trebuia eliminat si Gigi Ionita, de la Chirnogi. In rest, eliminarile lui Buga si Harbuz sunt perfect justificate. Cei doi s-au rugat de arbitru sa fie eliminati. Pentru faultul comis in ultimele minute de joc, Gabriel Cotea nu trebuia sa primeasca doar cartonasul rosu, ci si doi ani de munca in folosul comunitatii. In comparatie cu Manastirea, Budesti este lux! Daca se joaca un meci amical intre cele doua echipe, nu stii care sunt gazdele si care sunt oaspetii. Manastirea se deosebeste de Budesti doar prin traditie si stadion.
Echipa in care juca Stamelatos nu are nimic in comun cu echipa pe care o antreneaza Stamelatos. Mi-e rusine sa spun ca tata e din Manastirea dupa ce am vazut inregistrarea meciului. Fotbal nu s-a jucat deloc. Gazdele n-au avut nici o ocazie in repriza a doua, in vreme ce chirnogenii s-au facut de ras din moment ce au tremurat pentru aceasta victorie pana in ultima clipa a partidei, desi aveau trei oameni in plus pe teren.
Cotea si Neacsu de la Manastirea ar face bine sa se lase. Am mai vazut tigani jucand pentru echipa asta, dar aia erau fotbalisti. Daca prindeau vremurile alea, Cotea si Neacsu nu doar ca nu erau primiti in curtea stadionului, ci erau trimisi, vorba lui Tup, dupa urzici. Ar face bine sa incerce sa plece acum la cules, cat mai e sezonul deschi

No Comments

 1. din pacate articolul este corect. am vazut 4 partide in acest campionat la manastirea si toate cu probleme. joaca foarte dur la intimidare. daca nu ii ajuta arbitrul e nebunie. pacat de istorie.

 2. daca gigi ionita a fost singurul caruia ia fost frica sa bage osu la bataie asta nu inseamna ca trebuia eliminat…si apropo sa vad aqm ce mai comenteaza marii fotbalisti „ciobani”de la manastirea…

  • costelinio

   Gigi vezi ca l-ai terminat pe viata pe Serbanescu ( Vio) , la ce intrare criminala ai avut la el ,sa te uiti la piciorul lui drept si pe urma sa mai comentezi , nu mai vorbi urat ca totii suntem colegi si prietenii in acelasi timp si nu uita ca jucati doar de placere si nu pe bani .
   Sanatate Costel perca !

 3. garda veche

  Din pacate…asta e realitatea…Si o spun cu o umbra de tristete pentru ca pe iarba aia am lovit o minge adevarata de fotbal la varsta de 6 ani.Atunci mi am zis ca pentru culorile acestei echipe o sa lupt si eu candva.,uitandu ma cu admiratie in anii ce au urmat la sute de antrenamente si zeci de meciuri cu tribune pline….cu oameni care cantau…cu deplasari la Slobozia in camioane descoperite pentru meci de baraj..Vremuri in care lumea era mai buna,oamenii mai prietenosi..spectacolul era la alt nivel.
  Astazi sunt oameni in conducerea acestei echipe ,care au fost contemporani ,unii chiar parti implicate in fenomen..oameni dornici si capabili sa duca Unirea Manastirea unde a fost odata.
  Am convingerea ca in maxim 2 ani Unirea Manastirea va reusi o noua promovare in a 3 a liga fotbalistica,economia Romaniei va fi pe un drum ascendent,oamenii vor fi mai putin stresati. Iar cand vor veni pe stadion vor sustine UNIREA ca pe vremea cand Gheorghe Epurica ne incanta cu executiile sale fantastice iar Gogu Dinca inchidea orice actiune a adversarilor.
  PS:Neacsu Ionut(Oache) si Buga Cristian au avut bucuria sa fie colegi cu cei doi de mai sus.Aceste iesiri poate sunt datorate si zilelor in care traim,intr-o societate care uraste mai mult ca niciodata intr-o tara care chiar nu te ajuta cu nimic.
  Imi pare rau daca v-am plictisit..dar poate ajuta cuiva articolul asta

 4. costelinio nu cred ca ne cunoastem,dar imi poti lasa nr de tel sa ne intalnim daca doresti …eu doar am fost in tribuna s nu cred ca am bagat alunecari de acolo…:)))

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *