ACTUALITATE — 1 aprilie 2014 at 15:29

Dunarea a ramas fara antrenor

by

Antrenorul Ion Rauta a luat hotararea de a renunta la functia pe care o detinea la Dunarea Calarasi. Cu toate ca se specula faptul ca va pleca de la Calarasi din vara, se pare ca decizia tehnicianului a venit mult mai devreme. Venit in iarna pe Borcea, Rauta a avut ca obiectiv accederea in play-off, obiectiv pe care l-a realizat, motiv pentru care se poate spune ca a plecat cu fruntea sus de la clubul condus de catre Costica Stefan.
Se pare ca in urma sedintei care a avut loc la club in aceasta seara s-a iscat un adevarat scandal. Un subiect care a incins atmosfera a fost soarta antrenorului Ion Rauta, care a pus infrangerea cu Popesti Leordeni, de sambata, pe seama faptului ca elevii sai au intrat pe teren cu moralul la pamant din cauza faptului ca nu li s-au achitat primele ce li se cuveneau pentru victoriile cu Cernica si cu Liesti. Impreuna cu Rauta a mai parasit echipa si „secundul” Cosmin Onofrei.
Situatia este cat se poate de incurcata la Dunarea, formatie ce are nevoie de un antrenor cu Licenta A pentru meciurile din Liga a 3-a. Viorel Ivanciu a demarat deja negocierile cu olteniteanul Virgil Bogatu, chiar daca aceasta varianta nu este pe placul lui Costica Stefan, cel care si-l doreste pe banca tehnica pe Valeriu Petrescu, de la Inainte Modelu.
 

No Comments

  1. Este 1 aprilie astazi !!!!!

  2. pacalealaaa de 1 apriliee

  3. vai mama voastra , conducatori de rahat.

  4. Daca scriati articolul in alta zi poate credeam

  5. NU PLEACA CAINELE DE LA MACELARIE,DAR NICI DRESORII..