Special — 31 martie 2014 at 11:27

Petrescu, triumfator la Calarasi

by

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc la Calarasi turneul Cupa Atletic, competitie de fotbal destinata juniorilor nascuti in anii 2004, 2005 si 2006. Intrecerea s-a bucurat de un real succes, desi nu a fost singurul eveniment sportiv petrescut in week-end pe Borcea. Evenimentul a fost organizat de catre Adrian Ghiuta, cel care a reusit sa-l aduca la Calarasi pe Massimo Pedrazzini, cel care va ocupa functia de director al academiei de fotbal a clubului Steaua Bucuresti.
„Vom avea o colaborare cu Steaua de acum inainte. Eu l-am adus pe Pedrazzini la Calarasi, iar el s-a simtit foarte bine. Mi-a cerut ca in perioada urmatoare sa jucam o serie de partide amicale cu ei pentru a vedea ce jucatori ar putea lua de la noi pentru academia lor de fotbal”, a declarat Adrian Ghiuta, cel care conduce clubului Atletic Calarasi.
In competitia juniorilor nascuti in 2004, Atletic Calarasi, cu Valeriu Petrescu antrenor, a reusit sa se impuna dupa ce a invins in finala, scor 2-0, pe Stars Braila. La sfarsitul acestei saptamani vor incepe intrecerile din cadrul campionatului judetean de cadeti.
 

Comments are closed.