SPORT — 31 martie 2014 at 11:04

"Nu am stiut sa gestionam situatia"

by

Agricola Borcea a avut un parcurs catastrofal in primele cinci etape din retur. Elevii lui George Serban au reusit sa acumuleze numai doua puncte, rezultate din confruntarile cu Radovanu si Ulmeni. Tehnicianul de la Borcea sustine ca echipa sa are evolutii fluctuante din cauza faptului ca nu se poate baza tot timpul pe aceeasi jucatori.
Domnule Serban, ce se intampla cu Agricola Borcea?
George Serban: Avem un inceput de retur slab. Acest lucru este cauzat de faptul ca nu am reusit niciodata in primele cinci etape sa aliniez la start aceeasi formula de echipa. Acesta este si motivul pentru care a trebuit sa schimb chiar si sistemul de joc. Jucatorii merg la serviciu, iar noi nu am reusit sa facem antrenamente in aceasta perioada.
Ati avut si probleme de arbitraj?
Nici vorba de asa ceva. Noi am pierdut meciuri doar din cauza noastra. Nu are rost sa dam vina pe altcineva. In prima etapa, la Radovanu, Valentin Porumbel ne-a arbitrat foarte bine. 
Jucatorii cum se simt in aceasta perioada, cand echipa nu castiga?
Sunt suparati si e normal sa fie asa. Noi i-am motivat cu prime, dar ei nu au reusit sa le castige. Au fost meciuri la care am avut o singura rezerva. La Radovanu, a trebuit sa iau doi jucatori de la juniori, altfel nu aveam pe cine sa bag in teren. Acolo am avut o singura rezerva. Ne-a fost foarte greu. Eu trebuie sa recunosc ca nu am stiut sa gestionam situatia.
Marius Gheorghe, vedeta echipa, a fost golgheterul campionatului in tur, dar acum pare iesit din forma. 
Are probleme de ordin medical. In plus, el joaca foarte bine intr-un sistem 4-2-3-1. Noi asa am jucat in turul campionatului, iar el juca la mijloc, in spatele atacantului, avea foarte multa libertate de miscare. Este un jucator extraordinar, dar care acum, cand suntem nevoiti sa jucam 4-4-2 din cauza absentelor, nu mai da acelasi randament.
De ce nu a mai plecat la Modelu?
A fost in pregatire cu Modelu si cand s-a intors acasa din cantonament el a avut o discutie cu primarul nostru, care i-a gasit un loc de munca la noi in comuna. In aceste conditii, baiatul a ales sa ramana la Borcea. 
Jucatorilor de la Borcea li se dau salarii sau joaca doar pe prime?
Noi avem o echipa formata doar din localnici. Doar portarul nu este din Borcea. El e din Galdau. In rest, tot suntem localnici. Aceasta este politica noastra. Facem fotbal pentru borceni. Nu avem jucatori care primesc salarii de la echipa de fotbal, dar sunt unii baieti care si-au gasit de lucru prin intermediul domnului primar. Eu cred ca este bine si asa. Atunci cand echipa castiga, noi le dam prime. Mai mult nu putem face. Sambata trecuta, cand am jucat la Independenta, am avut cativa jucatori care au muncit pana la ora 13:00, apoi s-au urcat in masina domnului primar si au venit la Independenta. 
In etapa urmatoare jucati acasa, cu Dragos Voda, un meci…
Nu este un meci usor. Publicul de la noi din comuna este foarte pretentios. Trebuie sa castigam, in primul rand, pentru oamenii din comuna.

Comments are closed.