SPORT — 30 martie 2014 at 11:10

Bogatu, mai slab ca Mihaila

by

Dunarea Gradistea a castigat meciul cu 2-1 pe CSM Oltenita si spera sa prinda un loc la barajul pentru evitarea retrogradarii. Adversarul ingenunchiat sambata traverseaza o criza profunda, aducerea pe banca tehnica a lui Virgil Bogatu nefiind cea mai buna solutie pentru olteniteni. Echipa nu a mai castigat de trei saptamani si este departe de pretentiile suporterilor.
Virgil Bogatu a gresit in momentul in care a parasit pe Inainte Modelu, liderul Ligii a 4-a, pentru a pregati pe CSM Oltenita. Rezultatele sale sunt sub asteptari, iar tehnicianul trebuie sa recunoasca acest lucru. In plus, daca facem o paralela intre rezultatele lui Bogatu din primele cinci etape ale returului si cele obtinute de Florea Mihaila, antrenorul oltenitenilor din primele cinci etape ale turului, observam ca Mihaila, un fotbalist infinit mai valoros ca Bogatu, iese castigator.
In toamna, cu Mihaila pe banca, Oltenita avea 10 puncte dupa primele cinci etape. Remiza cu Independenta, victorie cu Dragos Voda, victorie cu Sarulesti, infrangere cu Fundulea si victorie cu Gradistea, acestea au fost performantele lui Mihaila, fost fotbalist la Jiul Petrosani, Farul Constanta, Dunarea Calarasi si Sportul Chirnogi. In aceasta primavara, cu Bogatu pe banca, Oltenita a adunat doar 8 puncte dupa primele cinci etape ale returului. Victorie cu Independenta, victorie cu Dragos Voda, remiza cu Sarulesti, remiza cu Fundulea si infrangere cu Gradistea. Acesta este palmaresul lui Bogatu.
De trei etape, CSM Oltenita nu a mai gustat din cupa victoriei. Despre remiza cu Dinamo Sarulesti s-a spus ca este rodul unui accident si nimeni nu a tinut cont de faptul ca Florin Dumitru, delegatul celor de la Sarulesti, a spus ca Oltenita are echipa slaba. Egalul cu Progresul Fundulea a fost pus pe seama arbitrilor, fara a se tine seama de faptul ca Fundulea a jucat foarte bine la mijlocul terenului, acolo unde si-a dominat autoritat adversarul. Infrangerea de sambata, de la Gradistea, certifica faptul ca Oltenita are probleme grave atat la nivelul vestiarului, cat si la nivelul bancii tehnice si al staff-ului administrativ. Despre un complet al jucatorilor impotriva lui Virgil Bogatu nu se poate discuta.
In acest moment, tehnicianul oltenitenilor mai are de purtat doua razboaie, ambele cu fosta sa echipa, Inainte Modelu. Ca sa-si dovedeasca priceperea, Bogatu trebuie sa adune in acest retur de campionat mai multe puncte decat Valeriu Petrescu, cel care i-a luat locul pe banca tehnica a modelenilor. Confruntarea directa dintre cei doi se va purta la Modelu, situatie in care antrenorul oltenitean se poate multumi si cu o remiza pentru a demonstra ca este mai priceput decat omologul sau.

Comments are closed.