SPORT — 29 martie 2014 at 18:55

Ce stie tot satul si nu stie statul

by

Meciul dintre Avantul Dor Marunt si Victoria Lehliu Gara, scor 5-2, a fost blat. Oaspetii au stat capra pentru ca „Borussia” sa obtina cele trei puncte si sa spere in continuare ca se va salva de la retrogradare. Normal era ca maine sa obtin reactii de la formatiile cu care Dor Marunt se lupta pentru supravietuire dar nu voi face acest lucru. Motivele vi le voi prezenta chiar acum. Dinamo Sarulesti, ocupanta ultimului loc, a scapat anul trecut de retrogradare in urma unui blat facut tot cu Victoria Lehliu Gara. Dunarea Gradistea a promovat in Liga a 4-a dupa ce a facut blat la baraj cu Viitorul Plataresti. Steaua Radovanu nu s-a prezentat la Fundulea. Poate ca a refuzat sa faca deplasarea in semn de protest fata de blatul de la Dor Marunt.
Pentru ca multi dintre noi sunt inca „sidefati” dupa rezultatul de la Dor Marunt, iar noaptea este un „sfesnic” bun, va las sa contemplati la rezultatele inregistrate astazi in Liga a 4-a, promitandu-va ca maine dupa-amiaza voi scrie despre incidentele de la Manastirea, criza de la Borcea, hemoragia suferita de „asistentul” Mihai Constantin la Sarulesti, voi explica de ce Dorel Dorobantu, primarul orasului Fundulea, este un element periculos si voi arata cum Virgil Bogatu este un antrenor mai slab decat Florea Mihaila.
Liga a 4-a, etapa a 20-a, rezultate: Dragos Voda – Modelu 1-7, Dor Marunt – Lehliu Gara 5-2, Sarulesti – Ciocanesti 1-2, Fundulea – Radovanu 3-0 (neprezentare) Curcani – Ulmeni 1-1, Manastirea – Chirnogi 1-2, Independenta – Borcea 2-0, Gradistea – Oltenita 2-1.

Comments are closed.