SPORT — 24 martie 2014 at 10:01

Ilie Guardiola, sah la Jose Petrescu

by

De fiecare data cand primarul comunei Modelu, Gica Dobre, ordona celor de la Inainte sa-si calce adversarii in picioare, de fiecare data se intampla ca formatia lui Jose Valeriu Petrescu sa se impiedice ca o gaina beata. Liderul campionatului judetean de fotbal are un avans de 12 puncte fata de ocupanta locului secund, Victoria Chirnogi, dar este departe de forma excelenta din tur, atunci cand antrenor era Virgil Bogatu.
Degeaba a marit Gica Dobre prima jucatorilor inaintea derby-ului de sambata, cu Venus Independenta, scor 1-1. Modelu s-a prezentat modest la ora jocului, oaspetii fiind indreptatiti sa se declare nemultumiti de rezultatul de pe tabela de marcaj. Ilie Zeciu a avut ce invata din meciul de saptamana trecuta, cu Dunarea Ciocanesti, pierdut fara drept de apel, scor 3-0. Impotriva modelenilor, antrenorul lui Venus a schimbat partitura. Cunoscand ca tot jocul adversarului se bazeaza pe executiile lui Petre Ungureanu, tehnicianul celor de la Independenta a ales sa joace cu doi inchizatori, Cristi Cinaru si Dorofte avand misiunea de a bloca toate baloanele care ii erau destinat supraponderalului lor adversar.
Pentru faza ofensiva, Barcelona de Calarasi s-a bazat pe Voinescu, asezat de Ilie Zeciu in fata mijlocasilor defensivi cu misiunea de a-l servi cu baloane utile pe Gica Badea, un atacand care i-a facut zile fripte veteranului Ionita. Independenta a aratat la Modelu ca este capabila sa se trezeasca atunci cand ii ajunge cutitul la os.

No Comments

  1. felicitari ilie ai demonstrat ca daca te concentrezi ai stofa de antrenor felicitari baietilor cum au jucat si au dat dovada de mobilizare de la sica care a fost excelent pina la voinescu care a driblat si bara ,dumitrica care trecea pe linga fundasul modelenilor ca un ferari si pina la badea un jucator super valoros care a marcat fara emotii felicitari forza venussssss