SPORT — 21 martie 2014 at 14:08

Rauta, mareste-i leafa lui Serban

by

Cum a jucat Dunarea astazi? Au jucat adversarii foarte slab. De la asta trebuie sa pornim discutia in momentul in care discutam despre victoria elevilor lui Ion Rauta in fata celor de la Sporting Liesti. Calarasenii s-au impus cu 3-0 in fata unui adversar modest, care nu a contat absolut deloc in plan ofensiv. Portarul Gabriel Popa trebuie chemat iute la casierie pentru a plati bilet pentru intrare la meci. Goal-keeper-ul Dunarii a fost spectator din teren la o partida in care a fost solicitat mai mult la incalzire decat in timpul regulamentar de joc.
Reusitele „galben-albastrilor” au fost semnate de catre Super Mario Serban, de doua ori, si Marian Tudor, din pasa aceluiasi Serban. Dupa partida de astazi, antrenorul Ion Rauta s-a convins ca are nevoie de Serban asa cum pestele are nevoie de apa. Atacantul calarasean este unul dintre putinii jucatori de valoare ai Dunarii, dar poate da randament numai daca este folosit acolo unde se simte si acolo unde ii permit sa joace putinele calitati pe care le are. Rauta trebuie sa recunoasca faptul ca fara Serban – pasa de gol la Cernica, doua goluri si pasa de gol cu Liesti – acum era pescar mare. Cele sase puncte care l-au pastrat pe antrenor la Calarasi si au trimis echipa in play-off poarta semnatura lui Super Mario.
De curand, Ion Rauta a cerut ca atacantului Daniel Gheorghe – SChija sa i se mareasca salariul de la 700 de lei la 1000 de lei. Acum trebuie intocmit un referat in acelasi sens si pentru Serban. FAra golurile si pasele de gol ale acestuia, Dunarea era acum undeva intre Conpet Ciresu si Rapid Fetesti. Rauta si conducerea clubului nu trebuie sa se zgarceasca pe motiv ca nu mai au mina la pix sau hartie multa in imprimanta. Ar risca sa-i supere pe cei din vestiar, carora Serban le-a bagat multe prime in buzunar.
CS Afumaţi – FC Voluntari     3-2
Vincene (45), B. Stancu (45+1), Vlada (63) / M. Muscă (50), Maxim (68 – pen.)
Dunărea Călăraşi – Sporting Lieşti     3-0
M. Şerban (26, 30), M. Tudor (88)
Oţelul II Galaţi – Gloria Popeşti Leordeni          0-3
Romanescu (20), St. Alexandru (45), D. Enache (85)
Viitorul Axintele – Conpet Cireşu        2-0
B. Matei (32), Dedu (52)
Rapid Feteşti – Progresul Cernica, se dispută mâine, de la ora 15:00.
CS Ştefăneşti – Callatis 2012 Mangalia, se dispută mâine, de la ora 15:00.

Comments are closed.