Special — 17 martie 2014 at 14:06

Mircea Brandusa a fost demis

by

Saptamana trecuta a fost una de foc pentru AJF Calarasi, La Casa Alba nu s-a folosit un limbaj tocmai civilizat, iar cel care a folosit cel mai des expresii „academice” a fost Mircea Brandusa. Problemele s-au rezolvat in momentul in care presedintele Doru Dinca a decis sa-l demita de Brandusa din functia de secretar al corpului de observatori.
Lui Brandusa i se reproseaza faptul ca la meciul dintre Viitorul Dichiseni si Unirea Dragalina, acolo unde a fost observator, a exercitat presiuni asupra brigazii de arbitri pentru ca acestia sa favorizeze formatia gazda. Oaspetii au castigat ca 3-2, dar asta nu i-a impiedicat pe „centralul” Laurentiu Kosztelnic si pe „asistentul” Cristian Birman sa-l denunte pe Brandusa.
Aceasta nu este singura problema existenta in randul observatorilor. Oltenitenii Sandu Botea, Mirel Burlacu, Dan Lulea si George Greceanu au depus la sediul AJF Calarasi un memoriu impotriva vicepresedintelui Nicolae Eftene. Cei patru „magnifici”, care nu au fost niciodata usa de biserica, sunt deranjati de faptul ca Eftene a remaniat lotul de observatori de la Oltenita.

Comments are closed.