SPORT — 15 martie 2014 at 18:55

Aniversare cu nabadai

by

La o luna de zile de la debarcarea lui Bratu Cataros din fruntea AJF Calarasi, campionatul judetean a avut astazi o zi cat se poate de proasta. La meciul dintre Victoria Dragos Voda si Steaua Radovanu, oaspetii au parasit terenul de joc in minutul 54, la scorul de 0-0, in semn de protest fata de decizia „centralului” Ionel Radulescu, care a acordat o lovitura de pedeapsa formatiei gazda. De asemenea, la jocul dintre Progresul Fundulea si Victoria Lehliu Gara, acolo unde a fost trimis si un dispozitiv de jandarmi, arbitrul Ionel Ivanciu a pus capat jocului in minutul 80. Antrenorul oaspetilor, Noni Milea, a fost trimis in tribuna de catre „central”, numai ca tehnicianul nu a parasit spatiul terenului de joc nici dupa ce au fost anuntate cele trei minute, asa cum prevede regulamentul, si partida s-a incheiat in momentul in care gazdele conduceau cu 2-0.
De remarcat ca Inainte Modelu s-a distantat la 12 puncte de Venus Independenta, ocupanta locului secund. Campioana ultimelor trei sezoane poate ajunge in situatia de a fi depasita in clasament de Victoria Chirnogi daca etapa viitoare pierde derby-ul de la Modelu, iar chirnogenii se impun pe teren propriu in fata celor de la Avantul Dor Marunt.
Liga a 4-a, etapa a 18-a, rezultate: Venus Independenta – Dunarea Ciocanesti 0-3; Agricola Borcea – Inainte Modelu 0-2; Avantul Dor Marunt – Viitorul Curcani 2-0; Dunarea Gradistea – Victoria Chirnogi 1-4; Dinamo Sarulesti – CSM Oltenita 1-1; Unirea Manastirea – Rapid Ulmeni 3-0.

No Comments

  1. Parca se posta si un articol legat de juniori…