SPORT — 10 martie 2014 at 10:05

Dociu, notat cu 6,5 de catre Gascanu

by

Prestatia slaba a arbitrului Gabriel Dociu la meciul dintre Victoria Chirnogi si Progresul Fundulea, scor 3-0, a fost confirmata si de catre observatorul partidei, Daniel Stefan – Gascanu, cel care este presedintele Colegiului Judetean de Arbitri. „Centralul” calarasean a fost notat cu 6,5 de catre seful arbitrilor calaraseni.
„Chirnogi a facut 2-0 in minutul 47 dintr-un penalty inexistent. In minutul 67, arbitrul trebuia sa acorde penalty pentru formatia oaspete si sa elimine aparatorul gazdelor. I-am spus dupa meci ca a gresit, iar el mi-a zis ca asa a vazut. Eu i-am dat nota pe care a meritat-o. Durata suspendarii sale va fi dictata de catre Comisia de Disciplina a Arbitrilor. Le-am zis ca e mai bine sa plece ei decat sa plec eu”, a declarat Stefan.
De pe lista arbitrilor care vor oficia la meciurile din Liga a 4-a va absenta multa vreme de acum inainte Ion Fenghea, cel care a condus jocul dintre Unirea Manastirea si Avantul Dor Marunt, scor 3-0. „Centralul” este considerat mult prea gras. De asemenea, olteniteanul Mirel Burlacu, observatorul jocului dintre Viitorul Curcani si Dunarea Gradistea, scor 3-1, nu va mai ajunge ca oficial la meciurile din Liga a 4-a dupa ce a incercat sa ascunda greseala arbitrului Andrei Stan, care a eliminat in mod eronat un jucator al gazdelor.

No Comments

  1. Pai daca Fenghea este gras, Caraion cum este, fotomodel? Gascane goneste toate babele din arbitraj daca vrei sa supravetuiesti!

  2. Am vazut partida de la Chirnogi. este adevarat ca arbitrul a gresit dar meciul a curs intr-o singura directie. gazdele daca marcau tot ce au avut se termina 7-0.