SPORT — 6 martie 2014 at 19:36

Noi, in vacanta, Vaslui, in semifinale!

by

Dupa ce au fost eliminati in mod rusinos din Cupa Romania, handbalistii de la CSM Calarasi au primit din partea antrenorului Sabin Dacau – Lippi o scurta vacanta, timp in care jucatorii vor trebui sa reflecteze asupra randamentului pe care l-au dat in partida cu CSM Bucuresti, castigata de catre formatia din Capitala cu 37-33. Tehnicianul calarasenilor a avut astazi o intalnire cu primarul Daniel Dragulin si a promis „razbunare” la inceputul lunii mai, atunci cand formatia sa va intalni la Sala Polivalenta pe HC Vaslui.
Daca formatia calaraseana s-a facut de ras in Cupa Romaniei, rivalii de la Vaslui au reusit sa ajunga pana in semifinalele competitiei care se desfasoara in aceasta perioada la Ploiesti. Ieri, moldovenii au trecut cu 34-18 de CS Caras-Severin, iar astazi au invins cu 28-22 pe Minaur Baia Mare. „In mare masura, victoria se datoreaza veteranului Bogdan Pralea, care a avut o evolutie de exceptie”, scrie www.handbalvolei.ro.
Bogdan Pralea a evoluat la inceputul sezonului la CSM Calarasi, dar a reusit sa plece la HC Vaslui in toamna anului trecut. Mutarea a fost una cu cantec si le-a purtat ghinion vasluienilor, care au avut in portarul ce locuieste la Iasi cel mai slab om al meciului pe care calarasenii l-au castigat la Vaslui in toamna, scor 30-27. CSM Calarasi si HC Vaslui se vor afla fata in fata pe 4 mai, la Sala Polivalenta, castigatoarea urmand sa promoveze in Liga Nationala. La fel ca in turul campionatului, moldovenii au un ascendent moral consistent. Calarasenii au si varianta meciului egal. Cel mai mare adversar al celor de la CSM Calarasi este antrenorul Sabin Dacau. Nici dupa ce a fost invins de catre pustanii de la CSM Bucuresti, Lippi nu a avut demnitatea sa demisioneze. Tehnicianul de acum al calarasenilor are mize mici, n-a fost niciodata autorul unor performante notabile si este departe de pretentiile handbalului modern.
 

No Comments

  1. vina aparține antrenorului( care nare nici o treaba de a conduce ), spun asta modul de schimbare în teren( cunosc ceva din handal ) De ex. Tucanu nu are nici o treaba ( nu mari are nici puterea de a arunca la poarta ) , de ce nu s-a făcut schimbul cu Roșca . In aceasta echipa dictează alții. D-LE PRIMAR din cate știu eu ati jucat handbal ????? Asa se fac schimbări după placul unora jucători ???? Daca nu primește mingea face semn sa-l schimbe pe cine dorește el , nu după performanta jucătorului( chiar dacă este mai bun decât cel care dictează schimbarea). Când am fost la Vaslui la fel s-a procedat a schimbat jucători care nu au nici o treaba cu handbalul. Daca ACASĂ nu luam bătaie mare lucru. Sper d-le Primar sa analizați si sa schimbați ceva în echipa.

  2. Sabin are vina ca se compromite prea mult in fata lui Paraianu care face ce vrea cu el,si la meciuri răspunde antrenorul ca doar nu marele Paraianu jucătorul ….care in loc sa joace in teren s preocupat de schimbări ,sa fie cu pasatorii lui in teren tot timpul….niște terminati