Special — 6 martie 2014 at 06:11

Bogdan Leu, oracolul de la spalatorie

by

Razvan Burleanu este incepand de aseara presedintele Federatiei Romane de Fotbal. Noul sef de la Casa Fotbalului a primit un vot si din partea lui Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi. Burleanu are legaturi cu fotbalul calarasean, fiind prieten cu Bogdan Leu, seful corpului de observatori care oficiaza la meciurile din campionatul judetean.
„Am mana buna. L-am sustinut pe Doru Dinca la alegerile de la AJF Calarasi, iar acesta a iesit presedinte. Acum am mers pe mana lui Burleanu si a castigat. Victor Ponta, daca vrea sa fie presedintele Romaniei, trebuie sa ia legatura cu mine”, a declarat Bogdan Leu, cel care a finantat Portul Calarasi pana la inceputul acestui an. Acesta este cumnatul lui Daniel Tutuianu, primar al Calarasiului in perioada 1996-2000, si administreaza, printre altele, o spalatorie auto in orasul de pe Borcea.
Bogdan Leu intentioneaza sa organizeze la Calarasi un campionat de minifotbal, dar deocamdata are o mare problema. „Am vrut sa fac aceasta competitie la Baza Navrom, dar am vazut ca portile nu mai exista. Asa ceva este incredibil. Terenul ala a ajuns o paragina la numai cateva luni de cand a fost pus acolo. Plasele sunt rupte, portile nu mai exista”, sustine Leu, care in perioada urmatoare va avea o intalnire cu presedintele FRF. „A spus in campania electorala ca vrea sa faca cinci scoli de fotbal in tara, iar eu vreau sa-l determin ca una dintre aceste scoli, care vor avea rol de academie, sa se faca la Calarasi. La Constanta deja exista, la Bucuresti sunt o gramada de cluburi de juniori, asa ca ar putea sa o faca la Calarasi”.
 

Comments are closed.