SPORT — 4 martie 2014 at 16:39

Gica Dobre, suspendat sase etape

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi s-a reunit in aceasta dupa-amiaza pentru a analiza problemele care au aparut la meciurile disputate la sfarsitul saptamanii trecute in intrecerile judetene. Venus Independenta si Inainte Modelu, cele mai importante echipe din Liga a 4-a, nu au scapat nesanctionate, iar acest lucru trebuie sa reprezinte un motiv de bucurie chiar si pentru reprezentantii acestor doua formatii.
Pana acum, Venus si Inainte erau percepute de catre opinia publica drept doua cluburi care au beneficiat de multe favoruri din partea celor care au condus fotbalul calarasean pana in aceasta iarna. Dupa ce Ion Radu a fost ales vicepresedinte al AJF Calarasi, delegatii multor echipe au fost de parere ca Barcelona de Calarasi va continua sa beneficieze de influenta lui Slick.
Venus Independenta a fost taxata astazi de catre Comisia de Disciplina pentru incidentele de la meciul cu CSM Oltenita, scor 1-2. Viceprimarul Florin Radu, cel care a figurat pe „foaie” ca maseur, a primit o suspendare de patru etape si o amenda de 100 de lei. Decizia este cat se poate de imbucuratoare. Comisia de Disciplina castiga la capitolul credibilitate, iar codenii se folosesc de aceasta ocazie si demonstreaza ca nu sunt favorizati. Ca urmare, carcotasii trebuie sa isi caute de lucru la alta masa.
Primarul comunei Modelu, Gica Dobre, a primit o suspendare de sase etape si o amenda de 200 de lei dupa ce la finalul jocului cu Dunarea Ciocanesti, scor 1-1, l-a injurat pe arbitrul Costin Dan sub privirile observatorului Daniel Stefan – Gascanu. La urmatoarele sase partide ale formatiei pregatite de catre Jose Valeriu Petrescu, Dobre nu are voie sa intre in incinta terenului de joc, nu are voie in zona vestiarelor, nu poate aparea in raportul de joc al arbitrului si nici nu poate reprezenta clubul condus de catre Victor Neagu – Bau in relatia cu AJF Calarasi.
Avantul Pietroiu a primit o amenda de 100 de lei dupa ce la finalul jocului de pe teren propriu, cu Soimii Unirea, scor 3-1, un spectator l-a injurat pe arbitrul Andrei Stan. Tot in Seria B a Categoriei Onoare, meciul dintre Galatui si Galdau nu s-a disputat din cauza faptului ca formatia gazda nu s-a prezentat. Comisia de Disciplina a validat partida cu scorul de 0-3, a amendat echipa din Galatui cu 200 de lei si a obligat-o sa plateasca costurile deplasarii formatiei oaspete.

No Comments

  1. :)))) sa dai amenda unei echipe care un spectator injura arbitrul :))) ce reguli mai sunt si astea nu stiti pe ce sa mai luati banii …

  2. „SSS” am impresia ca stai prost cu substanta cenusie, Florin Radu si Gica Dobre sunt oficiali ai cluburilor respective.

    • Cred ca esti in eroare , sss se refera la cazul de la Pietroiu unde arbitrul a scris in foaie ca a fost injurat , scuipat si bruscat de un suporter.

  3. pertinentu'

    wow „masuri drastice,tovarasu’ gascanu’ a taiat in carne vie,arbitrajul la liga a4a e in reconstructie,observatorii vor mentiona si ce nu s-a intamplat la meciuri,nu mai vorbesc despre faptul ca cei amendati au luat credit de la Sile si Nutu Camataru pt a plati imensele amenzi”!
    Acesta este un pamflet,personajele sunt fictive,orice asemanare cu persoane reale este pur intamplatoare….

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *