SPORT — 27 februarie 2014 at 12:27

Porumbel il arbitreaza pe Rica Neaga

by

Dunarea Eleven isi reia maine programul meciurilor oficiale. Prima partida a formatiei antrenate de catre Ion Rauta se va disputa la Afumati si va conta pentru etapa a 16-a a Seriei C2. Partida va fi arbitrata de o brigada alcauita din Sorin Costreie (Tg. Jiu) – Serban State (Pitesti) si Mihaela Popescu Blandu (Tg. Jiu). Observator pentru arbitri a fost delegat Ion Olteanu, din Bucuresti, in vreme ce observator de joc va fi Daniel Bargaoanu, angajat al Federatiei Romane de Fotbal in compartimentul de comunicare – mass media.
Presedintele AJF Calarasi, Doru Dinca, va fi prezent ca observator de joc la meciul din Seria C6, dintre Atletic Bradu, formatie antrenata de catre Rica Neaga, si Urban Titu, acolo unde evolueaza Sorin Ghionea. Meciul va fi condus de la centru de catre olteniteanul Valentin Porumbel, singurul arbitru din judetul Calarasi delegat sa conduca o partida de seniori in acest week-end la nivelul celui de-al treilea esalon. Partida de la Bradu se va desfasura pe teren sintetic, iar oaspetii, aflati in subsolul clasamentului, au anuntat deja ca patru oameni din formula lor de baza nu vor putea face deplasarea.
Brigada formata din Marius Leca – Silviu Brandusa, Cristian Coman va oficia la partida de juniori A dintre Viitorul Constanta si AS Scolar Industrial Rm. Sarat. Meciul va avea loc duminica, 2 martie, cu incepere de la ora 12:00, la Ovidiu. Chirnogeanul Costin Dan va fi rezerva.

Comments are closed.