Special — 26 februarie 2014 at 17:17

S-a aprobat componenta comisiilor

by

Azi s-a desfasurat la Calarasi prima sedinta a noului Birou Executiv al AJF Calarasi. In cadrul intalnirii la care au luat parte cei mai importanti sapte oameni din fotbalul calarasean s-a aprobat componenta comisiilor din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal. De asemenea, a fost aprobata si grila de salarii. Presedintele Doru Dinca va incasa un salariu net de 2.000 de lei pe luna, in vreme ce secretarul Mihai Gheorghe va fi rasplatit cu 1.500 de lei pe luna. Daniel Stefan – Gascanu, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri, va incasa 1.000 de lei pe luna, in vreme ce Nita Miron se va alege cu 750 de lei lunar, cu 150 de lei mai mult decat in perioada in care era mana dreapta a lui Bratu Cataros.
Cornel Ticu, sustinut de catre vicepresedintele AJF, Nicolae Eftene, a cerut ca jucatorii care primesc cartonase galbene sa fie suspendati o etapa atunci cand ajung sa acumuleze 4 avertismente, dar propunerea sa a fost respinsa pentru ca regulamentul nu poate fi schimbat decat la inceputul unui campionat. „Sper ca de la vara sa nu mai fie ca pana acum. Mie mi se pare normal ca jucatorul care are patru cartonase galbene sau sapte cartonase galbene sau noua cartonase galbene sa fie suspendat o etapa. Eu sunt de parere ca numai asa putem avea jucatori disciplinati. In momentul de fata, daca un jucator este suspendat mai putin de opt etape, el plateste cate 100 de lei pentru fiecare etapa si poate juca fara probleme. Nu vreau ca cineva sa ma inteleaga gresit. Trebuie sa platim in continuare pentru fiecare cartonas galben, iar in momentul in care un jucator ajunge in stare de suspendare, el trebuie sa plateasca si o amenda de 100 de lei”, a declarat Cornel Ticu, cel care este membru in Comitetul Executiv al AJF Calarasi ca reprezentant al fotbalului juvenil.
Pe aceeasi pozitie s-a situat si Mircea Dan, reprezentantul echipelor din Liga a 4-a in Comitetul Executiv. Acesta le-a spus celor care au participat la sedinta ca nu este normal ca un jucator care primeste o suspendare dupa ce a fost autorul unei fapte violente sa poata scapa de suspendare daca plateste o amenda dictata de catre Comisia de Disciplina. Presedintele Victoriei Chirnogi a anuntat ca renunta la statutul de observator la jocurile din Categoria Onoare pentru ca echipa sa a avut probleme cu arbitrii carora nu le-a dat cele mai bune note.
De asemenea, s-a discutat si despre situatia echipelor care au datorii mari fata de AJF Calarasi. Dintre formatiile din Liga a 4-a, cele mai mari datorii le are Steaua Radovanu. „Am vorbit cu Marian Speriatu, delegatul echipei de la Radovanu, si i-am spus ca are termen doua saptamani pentru rezolvarea situatiei. Mi-a zis ca pana la sfarsitul acestei saptamani va achita o parte din suma, urmand ca restul de bani sa fie virati in contul AJF Calarasi pana la sfarsitul lunii martie. Acum, datoria este de circa 3.500 de lei”, a explicat Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi. O alta echipa cu datorii mari, in jur de 4.000 de lei, este Petrolul Ileana.
De la sedinta Comitetului Executiv a lipsit Nelu Tatu, reprezentantul echipelor din Categoria Onoare. „M-am invoit. L-am sunat pe domnul presedinte si i-am spus ca nu pot ajunge astazi la Calarasi pentru ca trebuie sa plec la Bucuresti ca sa-mi fac lichidarea la Parlament. Saptamana viitoare urmeaza sa fiu numit viceprimar la Valcelele. Oricum, sunt la curent cu tot ceea ce s-a discutat acolo. Si eu am avut probleme cu banii. Le-am virat o suma de bani si ma asteptam sa imi ajunga un an intreg. Cand s-a terminat anul m-au scos dator cu inca 1.700 de lei. I-am intrebat cum a fost posibil asa ceva, dar nu mi-au dat nici o explicatie. Le-am cerut o factura defalcata, ca sa vad si eu cate cartonase galbene au fost, cate amenzi, cate baremuri de arbitraj, dar mi-au dat o factura pe care scrie doar <Servicii AJF>. Nu mi se pare normal asa ceva. Trebuie sa stim si noi pe ce dam banii, ca ne intreaba si pe noi lumea”, este de parere Nelu Tatu, presedinte la Spicul Valcelele.
www.sportcalarasean.ro va prezinta componenta comisiilor din cadrul AJF Calarasi. De remarcat ca Florin Simion va fi juristul forului fotbalistic judetean, in vreme ce Comitetul Executiv de Urgenta va fi alcatuit din Doru Dinca, Nicolae Eftene si Ion Radu. Tot ca o remarca trebuie precizat faptul ca cea mai stufoasa comisie este cea a arbitrilor, alcatuita din cinci persoane.
Comisia de Disciplina
Auras Dumitru – presedinte
Mihai Stroe – vicepresedinte
Daniel Tutuianu – membru
 
Comisia de Apel
Iulian Bobeica
Costica Stefan
Dumitru Chirila
 
Comisia pentru Statutul Jucatorului
Laurean Motataianu
Dan Andronache
 
Comisia Tehnica
Valeriu Petrescu
Adrian Cristea
Mirel Condei
 
Comisia pentru Copii si Juniori
Cornel Ticu
Marius Paun
Mircea Stefan
 
Colegiul Judetean de Arbitri
Daniel Stefan – presedinte
George Coman – vicepresedinte
Costin Dan – vicepresedinte
Ionut Radulescu – responsabil cu pregatirea teoretica
Valentin Voinea – secretar
 
Comisia de Disciplina a Arbitrilor
Ionel Stan
Stefan Bitica
 
Corpul de Observatori
Bogdan leu – presedinte
Mircea Brandusa – secretar, responsabil Categoria Onoare
 

Comments are closed.