SPORT — 26 februarie 2014 at 08:24

Cuza Voda are o campioana la box

by

Saptamana trecuta s-a desfasurat la Bistrita Campionatul National de Box Feminin, competitia la care au participat si sportivele de la CSM Calarasi, pregatite de catre antrenorul Constantin Bebeselea. Delegatia calaraseana s-a intors acasa cu 7 medalii, cea mai importanta fiind cea obtinuta de catre Elena Adam la Categoria 57 kg – junioare. Sportiva din Cuza Voda a castigat titlul de campioana nationala si a fost selectionata in lotul national, urmand sa participe in vara acestui an la „europenele” care vor avea loc in Germania.
Pe langa Adam, medaliata cu aur, pentru CSM Calarasi au mai castigat medalii de argint Andreea Costache, Lavinia Miclaus (ambele la junioare), Ionela Manea (tineret) si Eugenia Anghel (senioare). Medaliile de bronz au atarnat de gatul Izabelei Popa (tineret) si Lidiei Ion (senioare), aceasta din urma fiind vedeta lotului pe care CSM Calarasi l-a deplasat la Bistrita.
„Am format doua centre de pregatire in judetul Calarasi. Unul este la Cuza Voda, acolo de unde provin fetele care au castigat medalii la junioare si la tineret. Al doilea centru de pregatire pe care il avem este cel de la Roseti. Peste tot am avut parte de oameni minunati, care ne-au sprijinit asa cum au putut. La Cuza Voda, doamna directoare Veronica Dumitru ne-a pus la dispozitie sala de sport. Acum, dupa ce am obtinut rezultatele acestea, am fost la Primarie si i-am anuntat pe oamenii de acolo ca au in localitate o campioana nationala la box si nu le venea sa creada. Au cazut de pe scaun cand au vazut lista sportivelor din Cuza Voda care au luat medalii la Bistrita”, a declarat antrenorul Bebeselea.
 
 
 

Comments are closed.