SPORT — 25 februarie 2014 at 18:39

Unde va juca Dinamo Sarulesti?

by

In sedinta de maine a Comitetului Executiv al AJF Calarasi se va discuta si despre situatia celor de la Dinamo Sarulesti, care in turul campionatului au disputat o singura partida considerata pe teren propriu pe stadionul din localitate. Dinamovistii cer sa fie lasati sa joace la Sandulita, sat apartinand de comuna Sarulesti, angajandu-se ca pana la ora meciului din etapa a 5-a, cu Dunarea Ciocanesti, vor incheia lucrarile de amenajare a stadionului de la Sarulesti – Gara.
„Am comandat portile, pana joi le vom monta. Cladirea vestiarelor exista, dar trebuie sa facem o igienizare serioasa. Gazonul este in conditii bune. In prima etapa noi vrem sa jucam la Sandulita, dar cei de la Chirnogi au spus ca nu sunt de acord sa joace acolo pentru ca ei nu vor sa se accidenteze din cauza terenului prost. Culmea este ca terenul de acolo chiar nu e prost, iar cei de la Chirnogi ne pot invinge pe orice teren. Au o echipa foarte buna, diferenta de valoare este evidenta. Daca jucam la mine in sufragerie si tot luam bataie de la ei. Noi vom respecta decizia Comitetului Executiv. Ne dorim sa jucam la Sandulita, dar daca nu se va putea vom incerca sa mergem la Lehliu Gara”, a declarat Cristi Turcu, delegatul celor de la Dinamo Sarulesti.
Dinamovistii sunt pe ultimul loc in Liga a 4-a, cu sanse minime de a evita retrogradarea. Echipa a devenit o sperietoare pentru restul competitoarelor dupa ce in sezonul trecut arbitrul Gabriel Bondoc a fost batut de catre un jucator de la Sarulesti in minutul trei al meciului cu Venus Independenta.

No Comments

 1. Nici terenul de la Curcani nu este „masa de biliard” si tot se disputa meciuri pe el.Asa cum cei de la Chirnogi se pot accidenta la fel de bine se poate spune si de cei de la Sarulesti, asa ca cel mai bine ar fi ca meciul sa se dispute la Lehliu.Este de ras ca o echipa asa de buna ca cea de la Chirnogi sa ii fie frica sa joace la Sandulita,acolo au jucat si Independenta si Ciocanesti si multe alte echipe bune si nu au mai pus atatea conditii.Este de inteles intr-un fel ca o echipa care a venit din divizia C si a jucat numai pe „Santiago Bernabeu” sa faca nazuri.

  • Stai linistit, ca la anul se va intoarce inapoi in C,indiferent ca ramane modelu sau promoveaza.

   • eu stau foarte linistit!dar de ce nu au ramas acolo de la bun inceput?ca sa nu mai zic ca trebuiau sa joace in divizia Onoare, dar numai datorita lui Cataros joaca unde este acum.

    • chirnogi nu mai ajunge in C. cheltuielile sunt prea mari si ei stiu asta. pacat de baza sportiva.

    • ASta este sunt la DIVIZIA D acum. Ai dreptate dar tu nu ai de unde sa sti costurile unui meci de divizia C acasa + deplsari… asa ca nu mai vorbii!

     • Ideea e ca ei trebuiau sa joace in Onoare unde toate terenurile sunt praf,dar fac nazuri cand e vb sa joace la Sandulita de parca toti jucatorii au „glezna fina”.