Special — 21 februarie 2014 at 19:07

Gascanu, contestat de gasca lui Cataros

by

Daniel Stefan – Gascanu este in continuare presedintele Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi, functie pe care o ocupat-o si inaintea alegerilor pentru postul de presedinte al AJF Calarasi. Multi dintre delegatii echipelor din Liga Tractoristilor si din Categoria Onoare si-ar fi dorit ca sefia arbitrajului calarasean sa incapa pe mana altei persoane. Astazi, cei mai vocali au fost reprezentantii celor de la Steaua Radovanu si Spicul Dichiseni. Culmea este ca aceste echipe si-au directionat votul catre Bratu Cataros, cel care a declarat inaintea alegerilor ca il va pastra in functie pe Gascanu daca va castiga alegerile. Daca ar fi castigat Cataros alegerile, Gascanu era bun pentru Radovanu si pentru Dichiseni. Acum, ca le-a castigat Motanu, Gascanu trebuie dat la scarbe, sunt de parere cei de la Radovanu si de la Dischiseni.
Daniel Stefan nu doar ca ramane in fruntea arbitrajului calarasean, dar si-a pastrat aceeasi vicepresedinti. La Oltenita va lucra cu Costin Dan, cel care se afla in spatele fostului vicepresedinte, Lucian Andrei, in vreme ce la Calarasi il va avea alaturi tot pe George Coman, cel mai fidel „caporal” al lui Bratu Cataros. „Am o intelegere cu el. S-a plans ca pana acum a fost singur, ca nu a fost lasat sa lucreze. I-am dat mana libera si i-am promis tot sprijinul meu. I-am facut si salariu. Pana acum a facut doar voluntariat. De acum inainte depinde doar de el ca sa-si pastreze functia. Daca va avea rezultate bune, va continua si de la vara”, a explicat Doru Dinca. Conform ROAF, presedintele AJF Calarasi este cel care propune Comitetului Executiv numele persoanei care conduce CJA Calarasi.
Corpul de observatori va fi condus tot de catre Iulian Bobeica. Acesta si-ar fi dorit unul dintre cele doua posturi de vicepresedinte al AJF Calarasi, dar nu a avut succes in fata lui Nicolae Eftene si Ion Radu. Fiind unul dintre cei mai integri oameni de fotbal din Calarasi, Bobeica a primit propunerea sa continue in fruntea observatorilor calaraseni si a acceptat pe loc oferta lui Doru Dinca.

No Comments

  1. Olteanu Costinel

    pai, si ce s-a schimbat odata cu venirea lui Dinca la conducerea AJF? aceiasi oameni ca si pana acum. unde sunt oamenii tineri, suflul nou in fotbalul calarasean? care sunt oamenii noi? Stefan, Bobeica, Coman, Radu, Cataros presedinte de onoare?

    • Ticu, Dan Mircea, Nicolae Eftene… alta comisie de disciplina…
      cum era daca era numit seful observatorilor marin stefan?