Special — 21 februarie 2014 at 18:59

Cinci nume noi in Comitetul Executiv

by

Fotbalul calarasean continua sa atinga recorduri de nebanuit. Pentru prima oara in istorie, sedinta Adunarii Generale a AJF Calarasi s-a desfasurat in doua „episoade”. Dupa ce saptamana trecuta am asistat la inlaturarea lui Bratu Cataros si inlocuirea sa cu Doru Dinca, astazi s-a ales noua componenta a Comitetului Executiv, una in care au aparut cinci nume noi. www.sportcalarasean.ro va prezinta in continuare portretele celor mai importanti oameni din fotbalul calarasean pentru urmatorii patru ani.
Doru Dinca – presedinte: A castigat alegerile pentru postul de presedinte al AJF Calarasi, fapt ce ii confera dreptul de a conduce si sedintele Comitetului Executiv. A avut parte de sprijin politic, iar acum incearca sa dea dovada de diplomatie pentru a incerca sa impace si capra si varza.
Nicolae Eftene – vicepresedinte: A fost ales astazi vicepresedinte al AJF Calarasi, la propunerea lui Doru Dinca. Este antrenorul cu cele mai bune rezultate inregistrate vreodata de o echipa de juniori din judetul Calarasi. In 1994, datorita lui Eftene, Oltenita a ajuns vicecampioana nationala.
Ion Radu – vicepresedinte: A fost ales astazi vicepresedinte al AJF Calarasi. Este considerat unul dintre cei mai buni cunoscatori ai Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice din Romania. A facut parte din Comitetul Executiv in perioada lui Bratu Cataros, ca reprezentant al echipelor din Liga Tractoristilor.
Mircea Dan – membru: Este presedintele Victoriei Chirnogi si a fost ales in Comitetul Executiv ca reprezentant al echipelor din Liga Tractoristilor. A fost multa vreme fidel lui Bratu Cataros, cel care i-a dat pe mana sefia arbitrajului calarasean. „A intors armele” cu cateva saptamani inaintea alegerilor pentru postul de presedinte, dupa ce si-a dat seama ca vechiul sau protector nu mai are nici o sansa de a continua la Casa Alba.
Nelu Tatu – membru: Este presedinte Spicului Valcelele si a fost ales in Comitetul Executiv ca reprezentant al echipelor din Categoria Remorca. A intentionat sa candideze pentru postul de presedinte al AJF Calarasi, dar s-a vazut nevoit sa renunte in momentul in care si-a dat seama ca nu indeplineste conditiile prevazute de regulament. Este consilier parlamentar al deputatului Vasile Iliuta.
Cornel Ticu – membru: Este presedintele Portului Calarasi si a fost ales in Comitetul Executiv ca reprezentatn al echipelor cu activitate exclusiva in domeniul sectorului de copii si juniori. Este antrenor-jucator la Dunarea Ciocanesti, formatie care evolueaza in Liga Tractoristilor. A ajuns in Comitetul Executiv datorita relatiei de prietenie dintre Bogdan Leu, partenerul sau de la Portul Calarasi, si Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi.
Daniel Stefan – membru: Este presedintele Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi, fapt ce ii confera dreptul de a face parte din Comitetul Executiv. Faptul ca a ramas in fruntea arbitrilor calaraseni nu le-a picat bine unora dintre subalternii sai. Unul dintre acestia este Viorel Solomon. In aceeasi situatie se mai afla Gigel Nastase, o stea a arbitrajului oltenitean, care si-a anuntat retragerea din activitate. A facut parte din Comitetul Executiv si in perioada lui Bratu Cataros.
 
 
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *