Special — 17 februarie 2014 at 10:09

Nita Miron a fost retrogradata

by

In ciuda faptului ca reprezentantii echipelor din judet au luat decizia de a-l inlatura din functia de presedinte pe Bratu Cataros, Doru Dinca, noul sef al fotbalului calarasean nu isi poate desfasura activitatea in liniste. Cataros refuza sa predea cheile de la sediul AJF Calarasi, masina de serviciu, precum si toate actele asociatiei, demonstrand ca face doar ceea ce isi doreste, in aceeasi nota in care a condus fotbalul calarasean in ultimii 8 ani.
Fostul presedinte afirma ca si-a luat concediu, insa asa ceva este imposibil atata vreme cat i-a expirat mandatul. Nu isi poate lua concediu dintr-un loc in care nu mai lucreaza. Doru Dinca l-a desemnat ca secretar general al AJF Calarasi pe Mihai Gheorghe, un personaj anonim in Liga Tractoristilor. Nita Miron nu va ramane pe drumuri. Ea va ramane la forul fotbalistic calarasean, urmand sa fie femeie de serviciu.
„A inceput sa planga, sa imi spuna ca nu are nici o vina. Eu i-am zis foarte clar ca nu o sa ma razbun pe nimeni. I-am zis doamnei Nita Miron ca va ramane la AJF Calarasi, dar nu va mai avea cheie si nici acces la documente. Va fi femeie de serviciu”, a explicat Dinca. Nita Miron sustine ca a avut in aceasta dimineata o discutie cu noul presedinte, dar nu stie daca va continua la AJF Calarasi. „Mi-a spus ca ma va pastra in echipa dansului, dar nu mi-a zis pe ce functie. Nu stiu daca o sa raman acolo. Daca imi gasesc ceva mai bun de lucru, o sa plec. In cazul in care nu reusesc sa gasesc un serviciu mai bun, o sa raman la AJF Calarasi ca femeie de serviciu”, a precizat Miron.

Comments are closed.