SPORT — 16 februarie 2014 at 10:00

Inainte Modelu, spaima "cainilor"

by

Liderul Ligii Tractoristilor, Inainte Modelu, a invins cu 3-0 pe Dinamo II Bucuresti. Partida s-a desfasurat in Capitala si a fost dominata de catre formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu. Pentru calaraseni au marcat Dumitrescu, Ungureanu si Hartescu. Victoria modelenilor este cat se poate de importanta, mai ales ca ea vine cu doar trei saptamani inainte de startul returului.
Dupa cantonamentul de la Caciulata, Inainte Modelu a mai reusit doua transferuri foarte importante. Este vorba despre Barbu, de la Rapid II Bucuresti, si Sorin Ispas, cel care a evoluat in toamna pentru Dunarea Eleven.

No Comments

  1. Tot respectul pentru Modelu dar Dinamo 2 au fost de fapt juniorii repubilcani de la Dinamo si nu echipa Dinamo 2 sa fim corecti pana la capat, in rest felicitari pentru victorie!

    • ai punctat bine Dane….dinamo 2 a avut meci cu conpet,si s-a jucat tot sambata….modelu a jucat cu republicanii

  2. Cozia Calimanesti

    Cozia Calimanesti i-a condus la pauza cu 1 – 0 , doua greseli de portar in repriza secunda, doua bare si doua ratari singur cu portarul, facand ca scorul sa se termine 2 – 1 pentru Modelu, de altfel o echipa foarte buna, felicitari celor care se ocupă de aceasta echipa, succes la promovare si o revenire la Calimanesti – Caciulata din postura de echipa promovata in liga superioara !!! Baftă baieti !!!