Special — 14 februarie 2014 at 11:53

Gica Popescu nu il vrea pe Cataros

by

Maine, cu incepere de la ora 11:00, la Hotel Sport din Calarasi, vor avea loc alegerile pentru postul de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal. In cursa electorala, una cu multe scantei, s-au inscris Bratu Cataros, Doru Dinca, Lucian Dumitrache, Nicolae Eftene si Marius Lucan. Aproximativ 50 de presedinti si delegati ar trebui sa voteze la sedinta de maine, insa e greu de crezut ca votul se va desfasura conform Statutului din moment ce organizarea alegerilor s-a facut prin incalcarea regulamentelor.
Bratu Cataros a incercat sa dea o lovitura de imagine prin aducerea la Calarasi a lui Gica Popescu, numai ca fostul jucator al Barcelonei a refuzat invitatia viitorului fost presedinte a AJF Calarasi. Baciul nu vrea sa fie prezent la alegerile de maine deoarece nu il agreaza pe Cataros, considerand ca prezenta unui arbitru in fruntea unei asociatii judetene de fotbal nu este deloc benefica. Gica Popescu si-a propus sa dezvolte fotbalul juvenil si vrea ca in fruntea AJF-urilor sa exista numai fosti jucatori si antrenori, oameni care cunosc bine fenomenul. Cataros nu este in gratiile viitoarei conduceri de la FRF si dupa ce s-a aflat ca urmeaza sa-l voteze pe Vasile Avram, rivalul lui Gica Popescu.

No Comments

  1. olteanu costinel

    Maine 15.02.2014, ora 11.00 au loc alegeri pentru conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal Calarasi. Din cei 5 candidati decat 2 indeplinesc conditiile de candidatura: Dumitrache Lucian si Bratu Cataros. Daca vreti o schimbare a fotbalului calarasean, votati Dumitrache Lucian!

  2. Costinele santeti prea departe de CalarasI ca sa intrati in calculele lor, jocurile sant facute politic si local, nu avea nici o sansa de la inceput desi omul parea sa aibe programul cel bun ,Tamadau este mai aproape de Bucuresti decat de Calarasi chiar si geografic ……..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *