Special — 8 februarie 2014 at 16:45

Nici Lucan nu l-ar schimba pe Gascanu

by

Marius Lucan este ultimul dintre cei cinci candidati inscrisi in cursa pentru postul de presedinte al AJF Calarasi. Dintre cei cinci care doresc sa conduca fotbalul calarasean, Lucan are CV-ul cel mai frumos din moment ce are in palmares o promovare in Liga I cu Delta Tulcea. Presedintele celor de la Atletic Calarasi considera, la fel ca Bratu Cataros si Doru Dinca – Motanu, ca seful arbitrilor calaraseni nu trebuie schimbat.

De ce va doriti sa ocupati postul de presedinte al AJF Calarasi?
Marius Lucan: Doresc sa ocup acest post pentru a reda credibilitatea acestei institutii si pentru a pune in slujba fotbalului intreaga experienta pe care am acumulat-o ca jucator de fotbal.
Care este cea mai mare greseala pe care a facut-o Cataros de cand este presedinte al AJF Calarasi?
Nu pot sa judec pe nimeni, dar cred ca lipsa de comunicare dintre presedintele AJF si reprezentantii cluburilor din judet a dus la nerezolvarea multor probleme.
Daca veti castiga alegerile, aveti de gand sa schimbati seful arbitrilor?
Nu cred ca schimbarea sefului arbitrilor ar rezolva toate problemele legate de arbitraj. Important ar fi ca toti arbitrii sa se implice mai mult in activitatea pe care o desfasoara si sa se organizeze testari la perioade mai scurte de timp.

 

Care este cea mai importanta realizare a lui Bratu Cataros ca presedinte al AJF Calarasi?
In mod cinstit trebuie sa recunoastem ca Bratu Cataros a avut si lucruri bune pe care le-a realizat. In primul rand, a asigurat o buna relatie cu Federatia Romana de Fotbal.
Care este adversarul de care va temeti cel mai tare?
Am intrat intr-o competitie, nu ma intimideaza nici un contracandidat.
Daca nu veti ajunge in turul al doilea, catre cine veti directiona voturile dvs?
Nu cred ca pot directiona vreun vot spre un candidat anume pentru ca nu votez eu. Fiecare reprezentant al cluburilor apreciaza sau nu viitorul presedinte si va vota in consecinta.

 

Cine este cel mai mare dusman pe care il aveti in fotbal?
Fotbalul este un sport si trebuie tratat ca atare. De-a lungul activitatii pe care am desfasurat-o in fotbal, am avut doar adversari.
Ce parere aveti despre un campionat judetean de fotbal cu o serie de 12 echipe in Liga a 4-a si 3 serii in Categoria Onoare?
Nu pot spune daca este bun sau rau,. Pentru organizarea celor doua ligi trebuie sa tinem cont si de parerea reprezentantilor cluburilor deoarece cheltuielile vor fi mult mai mari.
Care este momentul cel mai frumos pe care l-ati trait in fotbal?
Au fost mai multe momente fericite pe care le-am trait in fotbal, atat ca jucator, cat si ca presedinte de club si, nu in ultimul rand, ca antrenor. Aici pot enumera promovari in ligi superioare ca jucator, organizarea unui club de copii si juniori ca presedinte, promovarea mai multor juniori catre echipe mari din fotbal.

 

Cum veti sarbatori victoria?
Sunt obisnuit cu victoriile, iar modul prin care voi sarbatorii aceasta victorie va fi prin munca.
Candidatura dvs ridica un mare semn de intrebare. Nu ati spus nimanui despre intentia dvs de a candida, nu ati facut valuri si multa lume considera ca ati fost pus sa candidati pentru postul de presedinte de catre Adrian Ghiuta, patronul echipei Athletic Calarasi, acolo unde dvs esti antrenor, pentru a mai „sparge” din voturile celor care candideaza impotriva lui Cataros. Ii face Marius Lucan jocurile lui Bratu Cataros?
Marius Lucan nu face jocurile nimanui. Cred ca sunt destul de matur si foarte pregatit pentru a ocupa aceasta functie. Va veti convinge ca nu am intrat in aceasta competitie doar pe post de „iepure” pentru unul dintre candidati.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *